Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ψάρεψε … αεροπλάνο!!!

Σύμφωνα με το www.neasantorinis.gr η άγκυρα ενός πλοίου έφερε στην επιφάνεια ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος!
Μια περίεργη ψαριά έκανε  ανοιχτά της Σαντορίνης το Νήσος Θηρασία που συνδέει την Σαντορίνη με την Θηρασία.
Η άγκυρά του έφερε στην επιφάνεια τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος με Ισπανική μάλιστα σημαία.
Ο πλοίαρχος του πλοίου ειδοποίησε αμέσως το Λιμεναρχείο Θήρας στο οποίο και παρέδωσε το εύρημά του.

Πιθανόν να πρόκειται για μη επανδρωμένο τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος που χρησιμοποιείται ως στόχος από πολεμικά πλοία ή αεροσκάφη. 

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Κι άλλος φαν του Μιχάλη ...! Έβαλε στα αυτοκίνητα των γονιών του πλαστές πινακίδες

Ύστερα από τις ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 46χρονος κατά τα έτη 2010 και 2011, προέτρεψε τον πατέρα του και την μητέρα του, να δηλώσουν ψευδώς, απώλεια και κλοπή, των κρατικών πινακίδων από τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητά ιδιοκτησίας τους.
Ακολούθως, ο δράστης προέβη στην έκδοση νέων πινακίδων κυκλοφορίας για τα δύο αυτοκίνητα, τις οποίες κατέθεσε αμέσως στην Εφορία, προκειμένου τα οχήματα να φαίνονται ακινητοποιημένα.
Στη συνέχεια, τοποθέτησε σε αυτά, τις παλαιές πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια και κλοπή, προκειμένου να τα κυκλοφορεί, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο να πληρώνει το αντίτιμο των τελών κυκλοφορίας.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τα “παλικάρια” της «Πρωτοβουλίας των 58»

Μεγάλη η προβολή από μερικά ΜΜΕ της εκδήλωσης της «Πρωτοβουλίας των 58»!  
Κουβέντα για τα «άφθαρτα» πρόσωπα που φιλοξενεί η νέα πολιτική κίνηση.
Όσο για την ηλικία … το 95% των συμμετεχόντων πάνω από 60 ετών.

Μιλάμε για ανανέωση ή για πραγματική Γερουσία;

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σχολή ... νεκροθαφτών στη Θεσσαλία

Προοπτικές να δημιουργηθεί στη Θεσσαλία Σχολή ... Τελετών Επαγγελμάτων Κηδείας, καθώς ήδη η πρόταση προωθείται στα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας, προς συζήτηση.
Τα μαθήματα που θα διδάσκονται είναι μεταξύ άλλων τα εξής: 
Ανατομία, γενική ψυχολογία, δίκαιο ταφής, Βιολογία, ιστορία κηδείας, συμβουλευτική δύναμη, κοινωνιολογία κηδείας, λογιστικά, κηδεία: σκηνοθεσία και πρακτικές, λειτουργία και διαχείριση επιχειρήσεων, επαγγελματική ασφάλεια, κανόνες υγιεινής

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Αστυνομικός είχε πλαστές πινακίδες σε δύο μοτοσικλέτες!

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος υπαρχιφύλακα, που υπηρετεί στην Αττική, για πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ο υπαρχιφύλακας είχε τοποθετήσει σε δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες ιδιοκτησίας του, πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ κατά τον έλεγχο στη μία από αυτές βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλική σιδερογροθιά.
Ο υπαρχιφύλακας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Και οι παντρεμένες έχουν … «ψυχή»! Τρεις κλέφτηκαν μέσω … facebook!

Τρεις παντρεμένες γυναίκες, που είναι νύφες στο ίδιο χωριό, γνώρισαν τον έρωτα μέσω facebook και ... έφυγαν για άλλη γη γι’ άλλα μέρη, με τους άντρες της καρδιάς τους!
Όπως λένε στο trikalavoice.gr άτομα που γνωρίζουν τα πρόσωπα και την κατάσταση και οι τρεις γυναίκες, φίλες μεταξύ τους, άφησαν τις καρδιές τους... ελεύθερες να ζήσουν το δικό τους «παραμύθι», σαν Ρωμαίος και Ιουλιέτα.
Στο χωριό έγινε «σούσουρο» και δημιουργήθηκε σκάνδαλο.

Η μια από τις τρεις επέστρεψε τελικά στο σπίτι της, ενώ της δεύτερης τα ίχνη ... ακόμη αγνοούνται και η τρίτη φέρεται να έχει φτιάξει νέα ζωή σε κοντινή περιοχή στα Τρίκαλα.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ο χρυσός δεν φέρνει πάντα πιο κοντά!

Όλο και περισσότεροι είναι οι χρυσοθήρες που «οργώνουν» τη χώρα με τους ειδικούς ανιχνευτές χρυσού και περνούν τις ώρες τους ψάχνοντας κάμπους και βουνά...
Φαίνεται πως για δύο Τρικαλινούς, δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. 
Οι δύο φίλοι πήγαν με συγκεκριμένες οδηγίες, έσκαψαν και όντως, βρήκαν θησαυρό: ένα παλιό, μικρό βαρέλι γεμάτο χρυσές λίρες!
Η συνέχεια όμως δεν ήταν η καλύτερη, τουλάχιστον για τον έναν από τους δύο «συνεταίρους».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr, η συνεργασία κατέληξε στους δικηγόρους, καθώς ο ένας κατηγορεί τον άλλο ότι πήρε το βαρέλι με τις λίρες κι εξαφανίστηκε, με το πρόσχημα μάλιστα ότι θα τοποθετούσε το περιεχόμενό του σε τραπεζικές θυρίδες....
Ο «ριγμένος» φίλος ζήτησε τη βοήθεια δικηγόρου, και ζητά πίσω τα «ευρήματα»!

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Φάτε κόσμε ψάρια…

Σύμφωνα με το e-maistros.gr δεκάδες κιλά,  με γλώσσες και λιγότερες  γαρίδες αυτή τη φορά, έβγαλε στον αφρό ο Αμβρακικός και συγκεκριμένα στην Αμφιλοχία.    
Περίπου από τις τρεις  το μεσημέρι τα πρώτα ψάρια έκαναν την εμφάνισή  τους   στην επιφάνεια,  με το γνωστό πλέον γύρισμα των νερών.   
Πιθανή αιτία αυτή τη φορά,  η  υψηλή για την εποχή θερμοκρασία, με  το  θερμόμετρο εκείνη να δείχνει  21 βαθμούς.
 Επίδοξοι ψαράδες, κάτοικοι της Αμφιλοχίας, γεμίζουν μέχρι αυτή την ώρα τον ένα κουβά μετά τον άλλο  κυρίως με γλώσσες  και  λίγες γαρίδες αφού  δεν είναι πλέον  η εποχή τους.  

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Τα 4 εκατομμύρια της επικήρυξης έφαγαν το ... πρωτογενές πλεόνασμα!!!


Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια,  πως οι Μαζιώτης, Ξηρός και οι δολοφόνοι των δύο νέων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο επικηρύσσονται με το δυσθεώρητο ποσό των 4 εκατομυρίων ευρώ, το twitter άρχισε να «πυροβολεί» με απανωτά μηνύματα.
Το ύψος του ποσού είναι αυτό που πρωτίστως σοκάρει. 
Ακολουθούν ενδεικτικά tweets:

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Μαϊμού-ασφαλιστής εξαπάτησε ηλικιωμένη στο Κιλκίς

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης, που σημειώθηκε στο Χωρύγι Κιλκίς.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της απάτης ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με την καταγγελία της 75χρονης ότι ο προαναφερόμενος, προσποιούμενος τον ασφαλιστή, της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ ως χρέος του γιου της προς αυτόν.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Δικαστής «μαϊμού» έκανε έρανο για ... ανύπαρκτους ασθενείς!

Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά 14 ανυποψίαστοι πολίτες με ευαισθησίες «έχαψαν» το παραμύθι που τους σέρβιρε ένας απατεώνας ο οποίος παρίστανε τον ... ανώτατο δικαστικό λειτουργό και φιλάνθρωπο, που δήθεν συγκέντρωνε χρήματα από ευκατάστατα άτομα για την οικονομική ενίσχυση (ανύπαρκτων) ασθενών με οικονομική δυσχέρεια!
Ο 48χρονος απατεώνας είχε ξεκινήσει τη δράση του τον περασμένο Σεπτέμβριο, μόλις αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κέρκυρας όπου είχε εκτίσει ποινή για παρόμοιες απάτες. Από τότε, κατάφερε να αρπάξει 20.000 ευρώ από διάφορα θύματά του από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Αργολίδα, την Αρκαδία, την Ευρυτανία και τις Κυκλάδες, πείθοντάς τα να καταθέσουν όσα χρήματα μπορούσαν σε προσωπικούς του λογαριασμούς ή μέσω τηλεφωνικών επιταγών και εμβασμάτων.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμαρχος είχε «αδικαιολόγητες» καταθέσεις 18.000.000 ευρώ!

Καταθέσεις ύψους 18 εκατ. ευρώ φέρεται να έχει δήμαρχος πόλης της Πελοποννήσου!
Ο ίδιος δηλώνει ότι μπορεί να τα δικαιολογήσει, ωστόσο, πληροφορίες από τις πρώτες έρευνες αναφέρουν πως το ποσό δεν δύναται να δικαιολογηθεί από τα δηλωθέντα εισοδήματά του.

Σύμφωνα με το www.epoli.gr που δημοσιεύει τις σχετικές πληροφορίες, ο δήμαρχος βεβαιώνει ότι θα προσκομίσει τα σχετικά στοιχεία οποτεδήποτε αυτά του ζητηθούν επίσημα.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Διευθυντής σχολείου είχε πλαστές πινακίδες στο όχημά του

Παρανομία ... «δίδαξε» διευθυντής σχολείου στη Βοιωτία, ο οποίος, όπως και ο πρώην υπουργός Μιχάλης ......., κυκλοφορούσε το πολυτελές αυτοκίνητό του, από το 2012, με πλαστές πινακίδες.
Ο διευθυντής όμως την ... πάτησε όταν στάθμευσε το όχημά του παράνομα και πήρε κλήση από την Τροχαία.
Όπως αναφέρει το lamiastar, οι τροχονόμοι, όταν του αφαίρεσαν τις πινακίδες διαπίστωσαν ότι τις είχε παραδώσει από τις 28 Δεκεμβρίου 2012 και είχε βάλει πλαστές!
Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη με την κατηγορία της πλαστογραφίας, της ψευδούς δήλωσης και για τροχονομικές παραβάσεις.

Η πληροφορία ότι ήταν συγγενής του Μιχάλη … δεν έχει διασταυρωθεί!

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Αληθεύει;

Υπάλληλος του καταστήματος ΕΛΤΑ Δολιανών ρίχνει στην τσέπη του εδώ και μήνες τα χρήματα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που εισπράττει.
Μαζί και τα ποσά για το χαράτσι.
Σφραγίζει το απόκομμα της ΔΕΗ χωρίς να κόβει απόδειξη.
Τραβάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.
Η ΔΕΗ δεν αναγνωρίζει τις σφραγίδες αυτές και αν δεν πληρωθούν τα ποσά θα κόβει το ρεύμα.
Ο "κύριος" άφαντος!!!
Τα ΕΛΤΑ πρέπει να δώσουν λύση άμεσα....

Τα ΕΛΤΑ, ενεργώντας άμεσα, κάνουν οικονομικό έλεγχο...

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Σώθηκαν: Ληστεία με λεία 25 ευρώ!!!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος 63χρονου στη Λάρισα.
Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, οι τρεις άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 63χρονου και με την απειλή άσκησης σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν το σταυρό που φορούσε, καθώς και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ από το πορτοφόλι του!!!
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.


Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Εγεννήθει …«Νέο Κόμμα»

Ένα ακόμη κόμμα, το «Νέο Κόμμα», προστίθεται στον πολιτικό χάρτη, με σαφή προσανατολισμό στον προοδευτικό, κεντρώο και μεταρρυθμιστικό χώρο και χωρίς εξαρτήσεις, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, από πολιτικά κέντρα ή τη συμμετοχή πολιτικών στελεχών.
Στην οργανωτική του επιτροπή συμμετέχουν οι Π. Ελευθεριάδης, Ανδρ. Κούτρας, Γ. Κουτσομύτης, Ν. Λαάρης, Θ. Νικλάνοβιτς και Π. Ξανθόπουλος. Κοινό τους στοιχείο, το νεαρό της ηλικίας και η επιτυχημένη επαγγελματική παρουσία στον κλάδο τους.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Συντήρηση με "κεντροαριστερή" προβιά!

«Οι περισσότεροι εκ των συμμετεχόντων στην κίνηση των 58, που βαφτίζεται σε “Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη” (;), υπήρξαν υπονομευτές, συκοφάντες και ... πολέμιοι και του Ανδρέα και του ΠΑΣΟΚ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Παναγιωτακόπουλος.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«Φοροφυγάς» με χρέος 0,01 ευρώ!!!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό!
Ο Αντιδήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού, κ. Χρήστος Βλάχος, είναι «όμηρος» της εφορίας για χρέος 0,01 ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο κ. Βλάχος, επισκέφθηκε την αρμόδια ΔΟΥ προκειμένου να πάρει τη φορολογική του ενημερότητα –πράγμα που κατέστη αδύνατον, λόγω του χρέους του που ανέρχεται στο 0,01 ευρώ…

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Το υπουργείο Οικονομικών "ξέχασε" τα πούρα από την τροπολογία για την αύξηση των τιμών στα καπνικά προϊόντα

Στην απόσυρση της τροπολογίας που κατατέθηκε σχετικά με την αύξηση της τιμής των καπνικών προϊόντων κατά 5 λεπτά προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.
Η αιτία οφείλεται στο ότι δεν υπήρχε στην τροπολογία και η αύξηση της τιμής για τα πούρα και τα πουράκια.
Το υπουργείο οικονομικών θα επανακαταθέσει  την τροπολογία περιλαμβάνοντας στις αυξήσεις και τα δύο αυτά καπνικά είδη.
Να σημειωθεί ότι η αύξηση των 5 λεπτών στα πακέτα των τσιγάρων, τίθεται σε ισχύ σε αντικατάσταση του σχεδίου για εισιτήριο 25 ευρώ για την εισαγωγή στα νοσοκομεία.

Αυτά παθαίνει όποιος νομοθετεί στο πόδι!!!

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η υγεία νοσεί! Αντί για σκιαγραφικό έδωσαν σε ασθενή αντισηπτικό σαπούνι!

Για μια αξονική τομογραφία πήγε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ένας 60χρονος καρκινοπαθής και βρέθηκε να νοσηλεύεται καθώς αντί για το ειδικό σκιαγραφικό υγρό, του χορηγήθηκε... αντισηπτικό σαπούνι !!!
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη όταν ο 60χρονος πήγε στο νοσοκομείο για μια αξονική ρουτίνας προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της ασθένειάς του.
Όμως, όταν του δόθηκε το ειδικό σκιαγραφικό σκεύασμα, ένοιωσε ένα κάψιμο και το ανέφερε αμέσως.
Ευτυχώς υπήρξε άμεση ανταπόκριση των γιατρών, και μόλις διαπιστώθηκε από τα υπολείμματα του σκευάσματος πως επρόκειτο για αντισηπτικό σαπούνι, του έγιναν οι αναγκαίες εξετάσεις και εισήχθη στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ο καλός ο άνεργος από την ... αγγελία φαίνεται

«Όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες» είναι διαθέσιμος ο κ. Γιώργος, που αναζητεί δουλειά, μέσω αγγελίας την οποία και ... ανήρτησε σε στύλο, σε κεντρικό σημείο των Χανίων.
Την αγγελία εντόπισε το zarpa.gr και είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά εργασίας σήμερα στη χώρα μας.

Ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος, πέρα από το ... βιογραφικό που παραθέτει, σπεύδει να εκφράσει και την αισιοδοξία του, αφού επισημαίνει στο τέλος ότι «Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται» !

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ένα πέναλτι στο 90' τον έκανε πλουσιότερο κατά 15.734,65 ευρώ

Ένα πέναλτι στο 90', με το οποίο η Χιρόνα ισοφάρισε 1-1 την Πονφεραντίνα, για τη Β' Κατηγορία Ισπανίας, έδωσε 15.734,65 ευρώ στο μεγάλο τυχερό του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», του πρώτου Σαββατοκύριακου της χρονιάς!
Ο τυχερός οικογενειάρχης από τη Σίνδο Θεσσαλονίκης πόνταρε 15 ευρώ (με πολλαπλασιαστή 50) σε έξι ισοπαλίες!
Πέρασαν και οι έξι, οι τρείς με 0-0, στα ματς Βαγιαδολίδ-Μπέτις, Κιέβο-Κάλιαρι, Ρεάλ Χαέν-Λα Κορούνια και οι άλλες τρεις με 1-1, στα παιχνίδια Μπρίστολ Σίτι-Γουότφορντ, Νόργουιτς-Φούλαμ και Χιρόνα-Πονφεραντίνα.

Το δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο του Εχέδωρου της περιοχής Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο Μιχάλης … έγινε πρότυπο

Έχοντας ως πρότυπο τον Μιχάλη ... τον πρώην υπουργό, ένας αναγνώστης του enikos.gr από την Κεφαλονιά κατέθεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου.
Αυτό που προκαλεί βεβαίως αίσθηση είναι οι λόγοι που αναφέρει στην αίτησή του για ακινησία του ΙΧ και κατάθεση πινακίδων.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς ο αναγνώστης γράφει:
«Θα βγάλω άλλες, σαν του Μιχάλη»...

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Παρίσταναν τους παπάδες και έκαναν αγιασμούς!


Τρεις νεαροί, ένας εκ των οποίων προσποιείται Σέρβο ιερέα, επισκέπτονται σπίτια στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα, προκειμένου να κάνουν αγιασμό.
Σύμφωνα με καταγγελία που δέχθηκε το thebest.gr, οι τρεις νέοι είναι απατεώνες, καθώς αναφέρουν ψευδώς ότι είναι απεσταλμένοι από την ενορία του Αγίου Ελευθερίου.

Από την ενορία καλούν τους πιστούς να μην τους πιστέψουν.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τρεις μέρες μετά κατάλαβαν την γκάφα τους! ΦΕΚ με την ... υπογραφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Στις 31 Δεκεμβρίου, όταν δημοσιεύθηκε το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, το οποίο θέτει σε ισχύ το νόμο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, το όνομα που συνόδευε τον τίτλο "Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης" ήταν Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αντί για Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα λάθος που πιθανώς να ακύρωνε το νόμο.

Τρεις μέρες μετά όμως, στις 3 Ιανουαρίου, οι αρμόδιοι είδαν το λάθος και το διόρθωσαν.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος μοιράζει κουπόνια για κρέας!

Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο κάποιος υποψήφιος δήμαρχος να εκδίδει και να μοιράζει κουπόνια της δημοτικής του παράταξης.
Ωστόσο, ένα νέο «φαινόμενο» που παρατηρήθηκε στη Μύκονο, μπορεί και να αποτελεί και πανελλήνια πρωτοτυπία.
Ο εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος – οικονομολόγος Αστέρης Μακρής και επικεφαλής της κίνησης «Νέα Μύκονος-Αλλαγή Τώρα» προχώρησε σε μια «επαναστατική» κίνηση για τα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Μοίρασε κουπόνια αξίας 20 ευρώ με δώρο κρέας από κρεοπωλείο του νησιού!
Βεβαίως, στο ίδιο κουπόνι δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχές του για το 2014 προς τους δημότες της Μυκόνου.
Κάτι μου θύμισε αυτό!
Παλαιότερα υποψήφιος πρόεδρος σε κεφαλοχώρι του Άνω Καλαμά μοίραζε πατσιάδες … και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές φανατικός υποστηριχτής υποψηφίου δημάρχου μοίραζε κοτόπουλα στην ίδια γειτονιά!

Πληροφορίες ότι φέτος θα μοιραστεί αγριογούρουνο στους ψηφοφόρους του Πωγωνίου δεν έχουν διασταυρωθεί… 

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Οσμή σκανδάλου κατά Ντερέδες μεριά ή προεκλογικά φούμαρα;

Γνωστό σε όλους είναι ότι από το καλοκαίρι που μας πέρασε τα σφαγεία Παρακαλάμου, μετά από διαγωνισμό πήρε γνωστός επιχειρηματίας.
Ο οποίος μάλιστα έκανε αγώνα δρόμου να τα επισκευάσει, ώστε να μπορέσουν να μπουν σε λειτουργία.
Ως εδώ όλα καλά…
Εκείνο που ακούγεται όλο και εντονότερα τις τελευταίες μέρες είναι ποιος πλήρωνε το ηλεκτρικό ρεύμα το χρονικό διάστημα Αυγούστου-Δεκεμβρίου! Οι ίδιοι κύκλοι (πρώην φανατικοί υποστηριχτές του δημάρχου) υποστηρίζουν ότι ο «λογαριασμός» πληρώθηκε από το Δήμο…
Ποια είναι η αλήθεια;
Έτσι έγιναν τα πράγματα ή είναι λόγια του αέρα στο βωμό της προεκλογικής σκοπιμότητας.

Θα επανέρθουμε μόλις έχουμε την απάντηση από την μεριά της Δημοτικής αρχής… 

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Στα κρατητήρια με τη ... νεκροφόρα

Μια ασυνήθιστη σύλληψη υπήρξε σήμερα το μεσημέρι στα Τρίκαλα σε «μπλόκο» Αστυνομικών στα Τρίκαλα.
Όπως αναφέρει  το trikalanews.gr στην περιοχή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, σταμάτησαν για έλεγχο … νεκροφόρα.
Μετά την έρευνα, συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός της νεκροφόρας, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα χασίς και οδηγήθηκε μαζί με την νεκροφόρα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Βρήκε παλιό εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο

Μια έκπληξη περίμενε νεαρό Τρικαλινό επιχειρηματία που αποφάσισε να ανοίξει ψητοπωλείο στα Τρίκαλα νοικιάζοντας κατάστημα επί της oδού Βασιλείου Τσιτσάνη.

Στις εργασίες ανακαίνισης της επαγγελματικής στέγης, ο νέος μισθωτής, εντόπισε μέσα στους τοίχους του καταστήματος ένα παλιό χρηματοκιβώτιο που εκτιμάται ότι είναι της δεκαετίας του ΄50.
Το χρηματοκιβώτιο είναι κλειδωμένο και παραμένει άγνωστο προς το παρόν το περιεχόμενό του καθώς και ο ιδιοκτήτης του…

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Λήστεψαν ανήλικους που έλεγαν τα κάλαντα

Τα χρήματα από τέσσερεις ανήλικους, τα οποία είχαν βγάλει λέγοντας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην περιοχή των Βριλισσίων άρπαξαν, απειλώντας τους με μαχαίρι, δύο ανήλικοι.

Η ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι και οι δράστες, οι οποίοι είναι αλλοδαποί, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που τους αναζήτησαν με βάση τις περιγραφές των θυμάτων.