Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Κλέφτης για τα μπάζα!

Αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από υπάλληλο του καταστήματος ότι ένας νεαρός μπήκε μέσα παριστάνοντας τον πελάτη και, μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, άρπαξε διάφορα προϊόντα και έγινε καπνός.
Το πρώτο που ζήτησαν οι άνδρες της Ασφάλειας ήταν να τους δείξουν από ποια ράφια έκλεψε τα εμπορεύματα ο δράστης, ώστε να τα ερευνήσουν για αποτυπώματα.
Δεν περίμεναν, όμως, ότι θα στέκονταν τόσο τυχεροί που θα εξιχνίαζαν την υπόθεση χωρίς να κουνήσουν το ... δαχτυλάκι τους!

“Mαϊμού” γιατρός επί 13 χρόνια διευθυντής του Περιφερειακού Ιατρείου

Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας ... "Γιατρός, χωρίς πτυχίο", διατελούσε «ανενόχλητος» διευθυντής Γενικής Ιατρικής για 13 ολόκληρα χρόνια!
Οι τίτλοι σπουδών του από το πανεπιστήμιο Ρώμης «La Sapienza», τους οποίους είχε καταθέσει το 1999 στο υπουργείο Υγείας, και πιο συγκεκριμένα στον τότε γενικό διευθυντή Υπηρεσιών Υγείας, ήταν πλαστοί.

Εγκληματικές οργανώσεις ξεπλένουν αστρονομικά ποσά στο στοίχημα!

Σύμφωνα με έκθεση του Διεθνούς Κέντρου για την Ασφάλεια στις Αθλητικές Δραστηριότητες (ICSS) και του Πανεπιστημίου Paris Ι της Σορβόνης, οι εγκληματικές οργανώσεις ξεπλένουν κάθε χρόνο περισσότερα από 140 δισεκατομμύρια δολάρια σε αθλητικά στοιχήματα σε παγκόσμιο επίπεδο.
"Η ταχεία ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς αθλητικών στοιχημάτων συμπίπτει με την αύξηση του κινδύνου διείσδυσης στα στοιχήματα αυτά εγκληματικών οργανώσεων και τεχνικών ξεπλύματος χρήματος", σύμφωνα με τον Κρις Ιτον, διευθυντή του ICSS, ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης με έδρα τη Ντόχα.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Δημοτικός υπάλληλος «κούρεψε» τη Jaguar γνωστού επιχειρηματία

Γνωστός επιχειρηματίας, δεν πίστευε στα μάτια του όταν μετέβη στην πλατεία προκειμένου να πάρει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του το οποίο είχε παρκάρει στο σημείο.
Όταν πλησίασε, διαπίστωσε ότι σε μια πλευρά της Jaguar είχαν προκληθεί μικροζημιές, αρκετές όμως για να χαλάσουν την όψη της.

Με το νυφικό στο γήπεδο

Λίγο πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, νύφη και γαμπρός χρειαζόταν λίγο γυμναστική και βρέθηκαν στο στάδιο Φώτης Κοσμάς μαζί με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Αυτό θα πει φανατικοί του στίβου.

Συριακής καταγωγής ο νέος Δήμαρχος Ανδραβίδας


Το γύρο των ΜΜΕ κάνει η  εκλογή του Σύριου κ. Ναμπίλ Μοράντ ως Δημάρχου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Ο κ. Μοράντ είναι ο πρώτος αλλοδαπός δήμαρχος  που εκλέγεται στην Ηλεία, ενώ τις τρεις προηγούμενες τετραετίες εκλέγεται πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος!

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Πάρκαρε χωρίς να υπολογίσει τα πουλιά

Αυτά παθαίνει όταν κάποιος αφήνει το αυτοκίνητό του όλη τη νύχτα κάτω από τα πεύκα.
Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οχήματος … δεν πίστευε στα μάτια του εκείνο το πρωινό.
Πιο λίγα θα πλήρωνε σε ένα πάρκινγκ (από όσα πλήρωσε για να πλύνει το όχημά του).

Μόλις 28 χρονών ο νέος δήμαρχος Πετρούπολης

Τον κ. Βαγγέλη Σίμο υποψήφιο του ΚΚΕ, 28 χρονών, επέλεξαν οι κάτοικοι της Πετρούπολης ως δήμαρχό τους για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Ο 28χρονος, φιλόλογος, ο οποίος εξελέγη με ποσοστό 53,09%, δεν είναι άγνωστος στα κοινά της Πετρούπολης καθώς την προηγούμενη τετραετία είχε διατελέσει αντιδήμαρχος υπό τον απερχόμενο δήμαρχο Θωμά Κοτσαμπά.

Τον συνέλαβαν γιατί δεν ήθελε να ψηφίσει για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Έφυγε από το σπίτι του για να ψηφίσει, αλλά κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα ένας άνδρας. 
Αιτία, η επιμονή του να ψηφίσει μόνο για τις ευρωεκλογές.
Αφού πρώτα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις ευρωεκλογές, ο συγκεκριμένος άνδρας αρνήθηκε να παραλάβει τα ψηφοδέλτια για το δεύτερο γύρο στο δήμο και την Περιφέρεια.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ο περιφερειάρχης ξανάγινε ... δήμαρχος

Ο κ.  Βασίλης Βαλασόπουλος (πρώην περιφερειάρχης Κρήτης) κατάφερε και επανεξελέγη δήμαρχος στην Ηλιούπολη!
Ο κ.  Βαλασόπουλος κέρδισε στο δεύτερο γύρο τον κ. Χρήστο Κοκοτίνη με λιγότερες από 800 ψήφους!

Η νίκη έγραψε και μετράει!

Πιάστηκαν στα πράσα, τρεις υπάλληλοι του Δήμου που πούλησαν σκαπτικό μηχάνημα που ανήκει στο Δήμο!


Πρόκειται για Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Δήμου (59 ετών) και δύο υπαλλήλους Τμημάτων του Δήμου (53 και 54 ετών), οι οποίο κατηγορούνται για υπεξαίρεση στην Υπηρεσία, ενώ για απόπειρα αποδοχής προϊόντων εγκλήματος είναι κατηγορούμενοι τέσσερις ιδιώτες, ηλικίας 54, 65, 60 και 32 ετών, συνιδιοκτήτες εταιρείας διαχείρισης και χονδρικού εμπορίου παλαιών σιδήρων και μετάλλων (scrap).

Δικαστικός αντιπρόσωπος συνελήφθη σε εκλογικό κέντρο



Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στις Σέρρες, μέσα σε εκλογικό τμήμα, ένας δικηγόρος ο οποίος εμφανίστηκε ως δικαστικός αντιπρόσωπος.
Ο δικηγόρος παρέλαβε κανονικά το εκλογικό υλικό, όμως διαπιστώθηκε ότι στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο είχε οριστεί ασκούμενος δικηγόρος του γραφείου του.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Έχασε κάθε επαφή με την πραγματικότητα...

Μιλώντας ενώπιον του Πολιτικού Συμβουλίου του εναπομείναντος κόμματός του, ο αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης και εμπνευστής της «Ελιάς» κ. Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε πως «δεν υπάρχει θεσμική συνέπεια και σοβαρότητα στις ενέργειες του κ. Τσίπρα», και διερωτήθηκε: «θέλει να πάει η χώρα σε εκλογές τώρα και να γίνει τι;».
Προφανώς το αυτονόητο!
Να φύγετε κύριε Βενιζέλο, αυτό θέλει να γίνει.

(Συν)κυβέρνηση μειοψηφίας

Αν είχαμε την Κυριακή που μας πέρασε βουλευτικές εκλογές και με την αναγωγή των ποσοστών των κομμάτων, οι έδρες που θα εξέλεγαν τα κόμματα θα ήταν οι εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 130 (με το μπόνους 50 εδρών που παίρνει το πρώτο κόμμα)
Νέα Δημοκρατία: 70
Χρυσή Αυγή: 28
Ελιά/ΠΑΣΟΚ: 24
Το Ποτάμι: 20
ΚΚΕ: 18
ΑΝ.ΕΛ.: 10

Εξελέγη δήμαρχος με μία ψήφο διαφορά

Ένα πραγματικό  θρίλερ χωρίς προηγούμενο διαδραματίστηκε το βράδυ της Κυριακής στα Ανώγεια, για την ανάδειξη του νέου δημάρχου.
Νέος δήμαρχος είναι ο κ. Μανώλης Καλλέργης που κέρδισε τις εκλογές με μία ψήφο διαφορά από τον κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η καταμέτρηση των 4 από τα 5 εκλογικά τμήματα του δήμου Ανωγείων έδειχνε τον Μανώλη Καλλέργη μπροστά με 60 ψήφους διαφορά από τον κ. Κεφαλογιάννη.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ψήφισε και … ο Superman


Ο μοναδικός που μπορεί να σώσει τη χώρα μας, είναι ένας υπερήρωας.
Όπως για παράδειγμα ο Superman!
Ο κωμικός Βασίλης Σαλτίρης είναι ο άντρας πίσω από τον θρυλικό υπεράνθρωπο με την κόκκινη κάπα που έσπευσε να εκπληρώσει τις εκλογικές του υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη.

Ψήφισε ... Ελιά !

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δεν γίνεται να μην υπάρξουν και ευτράπελα με τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το άνοιγμα της κάλπης να είναι αρκετές με τους ψηφοφόρους σε πολλές περιπτώσεις να επιστρατεύουν το χιούμορ τους.

Πουλούσε "ανύπαρκτες" κατσίκες μέσω... internet

Απάτη μέσω διαδικτύου φέρεται να είχε στήσει μία 30χρονη, η οποία δήλωνε ότι πωλούσε ζώα από ιστοσελίδα.
Η 30χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας για την εξαπάτηση ενός 40χρονου, στον οποίο συμφώνησε, τον περασμένο Μάρτιο, να πωλήσει πέντε κατσίκες, τις οποίες όμως δεν του τις παρέδωσε ποτέ, αν και έλαβε το σχετικό τίμημα.

Δήμαρχος ετών 32!

Είναι από τους νεαρότερους σε ηλικία δημάρχους της χώρας και θα διοικεί το όμορφο κυκλαδονήσι για τα επόμενα πέντε χρόνια. 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Δράσης» επικράτησε του αντίπαλού του, Αντρέα Φιορεντίνου, με 221 ψήφους διαφορά.
Ο Κωνσταντίνος Κουκάς, ετών 32, εξελέγη νέος δήμαρχος Μυκόνου.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η εκβίαση υποψηφίου δημάρχου τον έστειλε στα κάγκελα!

Συνελήφθη στο Αίγιο ένας 45χρονος, ο οποίος απαιτούσε εκβιαστικά χρήματα, προκειμένου να σταματήσει να αναρτά συκοφαντικά σχόλια στο διαδίκτυο για τον υποψήφιο δήμαρχο, κ. Θανάση Παναγόπουλο.
Ο δράστης πιάστηκε, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 15.000 ευρώ.

Ο δήμαρχος εξελέγη με ποσοστό 93% (πρώτη Κυριακή)

Εξελέγη για πέμπτη φορά δήμαρχος Ανατολικής Μάνης συγκεντρώνοντας το ποσοστό τύπου ... Τσαουσέσκου, 93,21%.
Όπως σημειώνει ο Βηματοδότης ο κ. Ανδρέακος όσο υποδειγματικά διαχειρίζεται την κάβα του, άλλο τόσο υποδειγματικά διαχειρίζεται και τα οικονομικά του δήμου.

Κλαρίνο και πρωτοχορευτής σε πλήρη αρμονία

Δεκαπενταύγουστος 2007 κάτω από το παχύ ίσκιο των αιωνόβιων βελανιδιών στην Παναγιά Σιταριάς Πωγωνίου (Μόσιορη), ο κ. Χρήστος Χαλιγιάννης «ζωγραφίζει»… και …


Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Μεθυσμένος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (μη εκλεγείς) έριξε το όχημα του σε καφενείο επειδή δεν εξελέγη!!!



Τα ευτράπελα και παράξενα αυτών των δημοτικών εκλογών δεν φαίνεται να έχουν τέλος.
Μη εκλεγείς υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος υπό την επήρεια αλκοόλ, πήρε το αυτοκίνητό του και σε έξαλλη κατάσταση το «έστειλε» πάνω σε καρέκλες καφενείου που ήταν απλωμένες στην πλατεία.

Παραγγελία μαμούθ, … 770.000 καρέκλες γραφείου!

Μετά το τελευταίο διαφημιστικό σποτ της κυβέρνησης με τα 20.000.000 τουρίστες που θα πλημμυρίσουν την χώρα μας το φετινό καλοκαίρι και μας έκανε όλους να τρέξουμε να αγοράσουμε καινούριο πορτοφόλι, σειρά είχε μια νέα εξαγγελία δια στόματος Πρωθυπουργού, για 550.000 θέσεις εργασίας την επόμενη πενταετία.
Επειδή ζούμε στην Ελλάδα και όλα μπορούν να συμβούν, το θαύμα έγινε!!!

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Οργασμός μιας … "σοσιαλίστριας"!

"Η ηδονή της ψήφου", ένα προεκλογικό σποτ της νεολαίας του Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Που είναι το εκλογικό τμήμα;

Τα ξημερώματα του Σαββάτου θα βρέξει … "καμηλοπαρδάλεις"!

Για μας τις ρομαντικές ψυχές, αλλά και τους λάτρεις του νυχτερινού ουρανού, το Σάββατο θα είναι η καλύτερή σας μέρα, αφού θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια από τις πιο εντυπωσιακές βροχές μετεωριτών που θα πραγματοποιηθούν φέτος.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Μαΐου οι κάτοικοι της Ευρώπης και της Β. Αμερικής θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μια βροχή μετεωριτών που θα φαίνεται σαν να προέρχονται από τον αστερισμό της Καμηλοπάρδαλης.
Όπως αναφέρουν οι αστρονόμοι, κάθε ώρα θα πέφτουν έως και 200 μετέωρα, τα οποία έχουν ονομαστεί ανεπίσημα «Καμηλοπαρδάλεις».

Ξεκινά το πρώτο πανελλήνιο σεμινάριο για ... κηδείες

Το πρώτο σεμινάριο για ... κηδείες είναι γεγονός.
Με πρωτοβουλία του προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών & Ταριχευτών Ελλάδος, κ. Μιχάλη Παναγιώτου, στις 23 και 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση στο Βόλο, στην οποία θα συμμετέχουν αναγνωρισμένοι εκπαιδευτές καθηγητές από πανεπιστήμια της Αγγλίας, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους στους παρευρισκόμενους.

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η γιαγιά ψήφισε, … αλλά ξέχασε τη μασέλα της!

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια μια ηλικιωμένη και τη... μασέλα της θα έχουν να διηγούνται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής εκλογικού κέντρου στο δήμο Παύλο Μελά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η γυναίκα μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος αποχώρησε από το εκλογικό κέντρο αφήνοντας πίσω τη... μασέλα της.

Ο πιο «λεβέντης» υποψήφιος δήμαρχος των εκλογών



Ένα ένα αποκαλύπτονται τα ευτράπελα των φετινών τοπικών και περιφερειακών εκλογών του πρώτου γύρου.
Πιο χαρακτηριστική η περίπτωση υποψηφίου δημάρχου σε εκλογικό τμήμα του Δήμου Τεμπών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», σε εκλογικό τμήμα πήγε υποψήφιος που δεν ψήφισε ούτε καν τον εαυτό του.
Πώς έγινε αυτό;
Απλά έριξε άκυρο ψηφοδέλτιο.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κατέβασαν γυναίκα από λεωφορείο γιατί δεν τους … ψήφισε!

Όσο περνάνε οι μέρες και νέα παράξενα των προχθεσινών εκλογών έρχονται στο φως.
Μόνο προεκλογικό πολιτισμό δεν δείχνει η ενέργεια σε βάρος ετεροδημότισσας στην Καλαμπάκα.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η γυναίκα είχε μεταβεί από την Αθήνα με λεωφορείο για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στον Κορυδαλλό, λεωφορείο που ναυλώθηκε από Συνδυασμό που διεκδικεί τον Δήμο Καλαμπάκας.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ψήφισε "δαγκωτό" όνομα και πράμα!

Και τι δεν έχουν δει τα μάτια των δικαστικών αντιπροσώπων και των εφορευτικών επιτροπών στις διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις.
Σαν το τελευταίο μάλλον δεν είχε ξαναγίνει!
Η συγκεκριμένη περίπτωση ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Τον γλύτωσε ο ουρανός του αυτοκινήτου

Τo γύρο του Διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία ενός ανθρώπου ανεβασμένου στον ουρανό του αυτοκινήτου του για να γλιτώσει από τα ορμητικά νερά που κατέκλυσαν το δρόμο από το ξαφνικό μπουρίνι στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.
Ήταν γύρω στις τρεις χθες το μεσημέρι όταν στις Σέρρες ξαφνικά ο καιρός «έκλεισε», έπιασε δυνατή καταιγίδα, έπεσαν κεραυνοί και αστραπές, προκαλώντας έντονα προβλήματα στην πόλη.

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο Κώστας Καψάλης ανανέωσε την θητεία του στο δήμο Πωγωνίου

Νικητής των εκλογών και εκ νέου δήμαρχος στο δήμο Πωγωνίου αναδείχτηκε ο κ. Καψάλης Κώστας.
Α. “Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου” (Καψάλης Κώστας), 53,63% και 4.075.
Β. “Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι”-Ντόντης Γιάννης, 41,31% και 3.139.

Γ. “Λαϊκή Συσπείρωση” -Καραγιάννης Πάνος, 5,05% και 384 ψήφους.

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Χαλαρά με καλό κλαρίνο

Ένα ανεπανάληπτο βίντεο με τον πασίγνωστο στο Πωγώνι και όχι μόνο, κλαρινίστα Βαγγέλη Χαλιγιάννη μας κοινοποίησε αναγνώστης (μετανάστης) από Γερμανία.
Το βίντεο τραβήχτηκε στην Παλιογκρίμπιανη Πωγωνίου την άνοιξη του 2007 και ανέβασε στο youtube το parakalamosrom.

«Έχω μπάρμπα στην Κορώνη»

Η γνωστή φράση βγήκε από προεκλογικό αγώνα.
Η φράση «έχεις μπάρμπα στην Κορώνη» καταχωρίσθηκε στον κατάλογο των παροιμιωδών φράσεων από τις εκλογές για την ανάδειξη τοπικού άρχοντα στον Δήμο Κολωνίδων, που έτσι ονομαζόταν τις πρώτες δεκαετίες του 19ου αιώνα η Κορώνη της Μεσσηνίας.
Όπως γράφει και το "ΕΘΝΟΣ" ο δήμαρχος της Γεώργιος Μπάστας εκλέχτηκε το 1843 αντιπρόσωπος στην Α' Εθνοσυνέλευση που επεξεργάστηκε το Σύνταγμα της 3ης Σεπτεμβρίου.

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Μάχη επιβίωσης με “καταιγίδα” υποσχέσεων, και το επικείμενο ναυάγιο



Η ώρα της κάλπης και της κρίσεως των επιλογών των διοικούντων έφτασε.
Τα μηνύματα που φτάνουν στα επιτελεία τους άκρως ανησυχητικά, μάλλον απογοητευτικά.
Αγώνας δρόμου, υποσχέσεις επί υποσχέσεων για την αποφυγή του διαγραφόμενου ναυαγίου.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο κόκορας, η χήρα και οι δάσκαλοι!

Μικρό δυσπρόσιτο ορεινό χωριό επισκέφτηκε επιθεωρητής για να ελέγξει την κατάσταση του σχολείου.
Μετά το πέρας του ελέγχου και το περασμένο της ώρας ο πρόεδρος του χωριού ανέλαβε να βρει μέρος για να φιλοξενηθεί ο επιθεωρητής και να περάσει την βραδιά.
Στο σπίτι “ζουμερής”  χήρας υπήρχε και το μοναδικό στο χωριό διαθέσιμο κρεβάτι.
Η χήρα δέχτηκε με χαρά να τον φιλοξενήσει.

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Μαινόμενος ταύρος "εκτόξευσε" έναν άνδρα!!!

Σκηνές βγαλμένες από την Ισπανία, διαδραματίστηκαν στην Αγρελιά Τρικάλων, καθώς ένας μαινόμενος ταύρος  επιτέθηκε σε πολίτες.
Όπως αναφέρει το www.trikalanews.gr, περίπου 2 χμ μακριά από τα πρώτα σπίτια της Αγρελιάς Τρικάλων και κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο ταύρος επιτέθηκε σε 2 άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν 50χρονο άνδρα, ο οποίος «εκτοξεύτηκε» πάνω σε ένα δέντρο σπάζοντας δύο πλευρά και χτυπώντας στο θώρακα.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

"Μαϊμού" λογίστρια απέσπασε πάνω από 6.000 ευρώ

Σύμφωνα με το e-volos.gr παρίστανε τη λογίστρια και απέσπασε πάνω από 6.000 ευρώ!
Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας εννέα περιπτώσεις απατών σε βάρος ισάριθμων ατόμων στο Βόλο.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 44χρονης για απάτη κατ’  εξακολούθηση.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο δήμαρχος βγήκε, … χωρίς να ανοίξουν οι κάλπες!

Για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, έχουμε ακούσει και δει διάφορα παράδοξα που συμβαίνουν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Ο νικητής έχει αναδειχτεί πριν να ανοίξουν οι κάλπες!
Ο λόγος;

Γιατρός «ξέχασε» να δηλώσει 1,47 εκατ. ευρώ

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αποκάλυψε πλήθος υποθέσεων φοροδιαφυγής, με πλημμυρίδα πλαστών και εικονικών τιμολογίων αλλά και περιπτώσεις λαθρεμπορίου, από τους ελέγχους που πραγματοποίησε τον Απρίλιο σε όλη τη χώρα.
"Μάτια" βγάζει η περίπτωση γιατρού δερματολόγου στο Κολωνάκι, από το 2007 έως το 2009, δεν εξέδωσε αποδείξεις, ύψους 1.472.000 ευρώ.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ιδιοκτήτης μονοκατοικίας προσφέρει «γη και ύδωρ», προκειμένου να την «ξεφορτωθεί»

Στην Ελλάδα μπορεί οι κατασκευαστές και οι ιδιοκτήτες ακινήτων να μην είναι σε θέση να προσφέρουν τόσο ακριβά «έξτρα», προκειμένου να προσελκύσουν αγοραστές, ωστόσο, σιγά σιγά ανακαλύπτουν ευφάνταστες προσφορές.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Περιφέρεια και δήμος Πωγωνίου από την πρώτη Κυριακή!

Είδα και τις  τηλεοπτικές αναμετρήσεις των υποψηφίων δημάρχων Πωγωνίου και για μια ακόμα φορά η απογοήτευση ήταν μεγάλη.
Φαίνεται ότι μερικά πράγματα στη ζωή όσο τα αναλύεις τόσο χάνουν την αξία τους.
Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα του νεαρού αντικαταστάτη του κ. Μεντή, που θα έρθει στο δήμο να συγκρουστεί με το κεφάλαιο και τους μεγαλοβιομηχάνους.

Στα «χαρτιά» το ακατάσχετο του κοινωνικού μερίσματος

Πλήρης ασυνεννοησία αποδεικνύεται πως υπήρξε μεταξύ κυβέρνησης και τραπεζών για το θέμα του ακατάσχετου του κοινωνικού μερίσματος.
Τα πιστωτικά ιδρύματα δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως από τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών για το γεγονός ότι τα χρήματα που θα πιστωθούν από την Παρασκευή στους λογαριασμούς των δικαιούχων κοινωνικού μερίσματος δεν μπορούν να κατασχεθούν.

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Κυκλοφορούσε και «Μαϊμού» τροχονόμος!!


Είχε παιδικό όνειρο να γίνει τροχονόμος, αλλά δεν κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα ένας 25χρονος από την Καβάλα.
Αυτό, όμως, δεν τον εμπόδισε να παριστάνει τον αστυνομικό και να σταματάει τα αυτοκίνητα στους δρόμους, απαιτώντας μάλιστα να κάνει και... έρευνες στο εσωτερικό τους!

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Απατεώνες στέλνουν ... e-mail και υπόσχονται εργασία με υψηλή αμοιβή!

Απόπειρα απάτης, με στόχο την άντληση είτε προσωπικών στοιχείων είτε και χρημάτων, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.
Πρόκειται για e-mail, που διακινείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, και με το οποίο προσφέρονται δήθεν ευκαιρίες απασχόλησης και θέσεις εργασίας (σε διευθυντικά πόστα), ακόμη και στη χώρα μας, με υψηλές αποδοχές.
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους χρήστες του Διαδικτύου, ότι αυτού του είδους τα μηνύματα έχουν ως σκοπό να πείσουν με απατηλό τρόπο («ψάρεμα»), όσους αναζητούν εργασία, να αποστείλουν:

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο Παπαδάκης εκτός εαυτού: «Θα κρατήσουν τα πέντε, και θα δώσουν ... τα τρία»

Έξαλλος έγινε χθες το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσιάζοντας στην εκπομπή του τα νέα εισοδηματικά κριτήρια για το έκτακτο βοήθημα.
Ο συνεργάτης του Ντίνος Σιωμόπουλος παρουσίασε πως αλλάζει το ποσό που έχει δικαίωμα να πάρει ως βοήθεια ο κάθε πολίτης βάσει των νέων εισοδηματικών κριτηρίων το οποίο μειώνεται συνεχώς όσο ανεβαίνει το εισόδημα με αποτέλεσμα όσοι έχουν εισόδημα 6.429 ευρώ και πάνω να δικαιούνται 8 μόλις ευρώ.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Σύλληψη 81χρονης γριούλας για χρέη του νεκρού συζύγου της στο δημόσιο!

Η ηλικιωμένη γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί  ενώπιον του εισαγγελέα.
Η σύλληψη της ηλικιωμένης που προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, έγινε στο σπίτι της στην Κομοτηνή.
Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη για χρέη του νεκρού συζύγου της στο δημόσιο, που ανέρχονται σε 67.563€.

Η  81χρονη γυναίκα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Τα ευτράπελα και τα παράξενα και του κοινωνικού μερίσματος

Όπως γράφει η «Καθημερινή», τρίβουν τα μάτια τους στο υπουργείο Οικονομικών, εξετάζοντας τις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα.
Αίτηση για εφάπαξ βοήθημα έχουν υποβάλει οικογένεια με ακίνητη περιουσία 4 εκατ. ευρώ και εισόδημα 65.000 ευρώ και άλλη με εισόδημα 155.000 ευρώ και ακίνητο με πισίνα.
Βρέθηκε, επίσης, 26χρονος, δικαιούχος του επιδόματος, που εμφανίζεται να φιλοξενεί 25 άτομα, καθώς και συνταξιούχος που φιλοξενεί 22 φορολογούμενους.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Πού πήγαν τόσοι δάσκαλοι, πού πήγαν;

Μια προσεκτική ματιά στα τέσσερα ψηφοδέλτια του Πωγωνίου βλέπει κανείς ανθρώπους απ΄ όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις που διεκδικούν την ψήφο μας.
Άξιο απορίας είναι ότι αυτή την φορά οι δάσκαλοι-καθηγητές που κατεβαίνουν υποψήφιοι είναι πολύ λιγότεροι.