Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Κεραυνός σκότωσε ένα ολόκληρο κοπάδι

Όλο το βιός του  μέσα σε μια στιγμή έχασε ένας κτηνοτρόφος στο Μελισσουργό Θεσσαλονίκης.
Ο κτηνοτρόφος είχε βάλει τα κατσίκια του κάτω από ένα δέντρο για να τα προστατέψει από την καταιγίδα που υπήρχε εκείνη τη στιγμή στην περιοχή όταν ένας κεραυνός έπεσε στο δέντρο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότερα από 100 ζώα.

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

57.000€ για να τους «πυροβολούν» οι σερβιτόροι με σαμπάνιες

Μέχρι 1.000 ευρώ το άτομο χρεώνουν οι διοργανωτές για τη συναυλία των Χούλιο Ιγκλέσιας και Αντώνη Ρέμου στο «Nammos» της Ψαρούς, 500 ευρώ για τη συναυλία της Αννας Βίσση και της Κοντσίτα στο μπαρ «Jackie O’» του Super Paradise, ενώ ο πόλεμος της σαμπάνιας με τους Λιβανέζους στα χαρακώματα των beach bars του νησιού μαίνεται σφοδρός:

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Έπιασε ψάρι 200 κιλών

Την «ψαριά» του καλοκαιριού έκανε ένας 36χρονος επαγγελματίας ψαράς από την Σύρο, ψαρεύοντας έναν τεράστιο τόνο βάρους περίπου 200 κιλών και ύψους 2 μέτρων.
Οι ψαράδες πάλεψαν για αρκετές ώρες μέχρι να σύρουν τον τόνο στο σκάφος τους.

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Αγκινάρες έφτασαν τα τρία μέτρα στην Αυλώνα

Η φωτογραφία είναι από το χωράφι του κυρίου Πέτρου στην Δάφνη Αυλωναρίου.
Οι αγκινάρες είναι τόσες μεγάλες που χάνεται μέσα στο χωράφι.

 Είναι από τις μασκότ του χωραφιού του ενώ πολλοί απορούν με το ύψος και το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν επισκεφθούν το χωράφι του, είναι να τραβήξουν φωτογραφίες.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Κατασχέθηκε γάιδαρος με εντολή εισαγγελέα!

Με εντολή εισαγγελέα κατασχέθηκε ένα γαϊδούρι επειδή δεν το φρόντιζε ο ιδιοκτήτης του στη Ρόδο.
Σύμφωνα με τη rodiaki, η αφαίρεση έγινε χθες το μεσημέρι με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα και μετά την παρέμβαση του φιλοζωικού σωματείου «Τυχερές πατούσες».

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Πάρτι … νερού στην Ερεσό!!!

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ερεσού Στέλιος Γ. Δουγαλέρης, για να αναδείξει το πρόβλημα με το νερό που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή της Ερεσού εν μέσω καλοκαιριού με το πόσιμο νερό, το οποίο τρέχει από τις βρύσες με … λάσπη!!!
Οργανώνει «ΠΑΡΤΥ ΝΕΡΟΥ», με προσκεκλημένους όλους τους τοπικούς άρχοντες της Λέσβου και με την υποχρέωση να πιουν όλοι … νερό Ερεσού!!!

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Καφέδες «φαρμάκι» … στη Σαντορίνη!

«Φαρμακείο» και όχι αναψυκτήριο, πρέπει να ήταν το κατάστημα, το οποίο επισκέφτηκε ο εικονολήπτης του Star, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, καθώς πλήρωσε 17 ευρώ για 2 καφέδες σε πλαστικό, 2 σνακ και ένα μπουκαλάκι νερό.

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Τα «κροκοδείλια» δάκρυα της Όλγας …

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής ειδήσεων του MEGA, έγραψε ένα πολύ συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον ογκόλιθο της δημοσιογραφίας, κα Όλγα Τρέμη.
Σε αυτό το κείμενο την ευχαριστεί για το ήθος της, αυτό που επέδειξε όταν έκανε πλάκα με το ερωτικό βίντεο του Ζαχόπουλου στους διαδρόμους του «μεγάλου» καναλιού, όπως αποκάλυψε ο Καμπουράκης σε τηλεφωνική του συνομιλία και φυσικά διέψευσε η ίδια.
Ο Παναγιωτόπουλος εξαίρει επίσης την αλληλεγγύη που έδειξε η Όλγα στους συνεργάτες της, αλληλεγγύη που ήταν πρόδηλη(;) όσο το MEGA απόλυε κατά δεκάδες το προσωπικό του και επέβαλλε ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Αγόρασε φορτηγό «φάντασμα» μέσω ιστοσελίδας

Ένας 48χρονος στην Πέλλα έπεσε θύμα απάτης μέσω διαδικτύου, ο οποίος προέβη πριν από ένα μήνα σε αγορά φορτηγού αυτοκινήτου, το οποίο δεν «είδε» ποτέ.
Στα χέρια της αστυνομίας μετά από διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται 27χρονος ως υπαίτιος για την απάτη και για πλαστογραφία.
Οι έρευνες της αστυνομίας άρχισαν, όταν ο 48χρονος κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Αριδαίας Πέλλας ότι τηλεφώνησε σε αριθμό ιστοσελίδας πώλησης αυτοκινήτων, συνομίλησε με άγνωστο άνδρα για την αγορά του οχήματος, ο οποίος όμως τον εξαπάτησε.

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Μετά τον Σήφη τον κροκόδειλο ήρθε και ο ... Διαμαντής το φίδι!

Ο Διαμαντής το φίδι που κόβει βόλτες στις γειτονιές!
Το τεράστιο φίδι «κυκλοφορεί»  έξω από το Εκκλησάκι του Αγίου Λευκίου και Ζωοδόχου Πηγής στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το φίδι το έχουν δει πολλοί κάτοικοι οι οποίοι το ονόμασαν … Διαμαντή.

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Δαχτυλίδια, κέρματα και βίδες βρήκαν οι γιατροί στο στομάχι ασθενούς

Το λιγότερο περίεργες διατροφικές συνήθειες είχε ένας ασθενής από το Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα οι γιατροί που τον εξέτασαν να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.
Όπως διαπιστώθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όταν οι γιατροί είδαν τις ακτινογραφίες ενός ασθενούς από το ψυχιατρικό τμήμα, ο άνδρας είχε μετατρέψει το στομάχι του σε ... αποθηκευτικό χώρο, καθώς είχε καταπιεί πολλά μεταλλικά αντικείμενα.

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Την «χτύπησε» ο κάλλος και κάλεσε το ΕΚΑΒ

Και κάθε λογής ... τρελά «περιστατικά» αντιμετωπίζουν μαζί με τις σοβαρές περιπτώσεις οι γιατροί, νοσηλευτές και οδηγοί του ΕΚΑΒ.
Δεν είναι ωστόσο όλα πραγματικά επείγοντα...
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση γυναίκας η οποία κάλεσε το ΕΚΑΒ για επείγουσα διακομιδή, λόγω αιμορραγίας στο πόδι. 
Όταν κατέφθασε το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα διαπίστωσε ότι η ασθενής είχε τραυματιστεί στο πόδι από ένα ... παπούτσι!

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Δεν κόβουν απόδειξη ούτε στον υπουργό Οικονομικών!

Ο υπουργός Οικονομικών  κ. Γκίκας Χαρδούβελης επισκέφθηκε πριν από 15 ημέρες τη λαϊκή αγορά, στη γειτονιά του και διαπίστωσε ψωνίζοντας φρούτα και κηπευτικά πως οι πωλητές δεν έκοβαν αποδείξεις!
Μάλιστα περπάτησε τη λαϊκή από την αρχή της μέχρι το τέλος της επιδιώκοντας να δει αν το γεγονός ήταν τυχαίο.
Και, όμως, ήταν πολλοί οι «πάγκοι» που δεν έκοβαν αποδείξεις πληρωμής, όχι μόνο σε εκείνον αλλά και σε άλλους καταναλωτές.
Πράος και ήπιων τόνων άνθρωπος ο κ. Χαρδούβελης, δεν ήγειρε θέμα κατά τη διάρκεια των αγορών του και ούτε ζήτησε εξηγήσεις, προφανώς για να μην προκαλέσει αναστάτωση και στον υπόλοιπο κόσμο.

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Νέοι συνταξιούχοι «φαντάσματα»

"Νέους" συνταξιούχους «φαντάσματα» αποκάλυψε η διαδικασία εξακρίβωσης των πραγματικά δικαιούχων συνταξιούχων του Δημοσίου την οποία τρέχει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρας έως και τις 4 Ιουλίου 2014 είχε διαπιστωθεί ο θάνατος 3.356 συνταξιούχων με ημερομηνία θανάτου προγενέστερη κατά τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία διαγραφής τους, ενώ δεν είχαν απογραφεί 525 συνταξιούχοι από τους οποίους οι 213 περιπτώσεις είναι συνταξιούχοι ΟΓΑ και Εθνικής Αντίστασης.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ένας ακόμα διοικητής νοσοκομείου είχε πτυχίο ... «μαϊμού»!!!

Ένας ακόμη διοικητής δημόσιου νοσοκομείου χωρίς νόμιμο τίτλο σπουδών εντοπίστηκε από τον ελεγκτικό μηχανισμό του υπουργείου Υγείας.
Πρόκειται για τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Θεόδωρο Κουκάκη, του οποίου ο διορισμός στο ΕΣΥ ανακλήθηκε από τον υπουργό κ. Μάκη Βορίδη, αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η «παθογένεια» των τυπικών προσόντων του. 
Ο κ. Κουκακης, εκτελωνιστής στο επάγγελμα, είχε διοριστεί και κατά τη διετία 2008- 2010 στη διοίκηση του νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο».

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ιερέας έδιωξε ανάπηρη από την εκκλησία γιατί δε φορούσε... φούστα!

Σάλο προκάλεσε η συμπεριφορά ιερέα του ιερού ναού της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος απαίτησε από πιστή που αντιμετωπίζει πρόβλημα αναπηρίας και κινείται με τη χρήση αναπηρικού αμαξιδίου, να μην ξαναπάει στην εκκλησία εάν δεν φορέσει φούστα!
Στο επιχείρημα της γυναίκας πως αυτό δεν είναι σωστό να γίνει, γιατί εάν φορέσει φούστα και είναι στον αναπηρικό καρότσι τότε μόνο σεμνή δεν θα είναι η εμφάνισή της, καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν το φόρεμα να είναι μακρύ, η απάντηση του κληρικού ήταν κοφτή.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!!!

Ένας 58χρονος Έλληνας στην Ηλεία, «κλέφτηκε» με 15χρονη ανήλικη με σκοπό το γάμο.
Ο 58χρονος Έλληνας από την περιοχή του Κάμπου, απήγαγε με τη θέλησή της μια 15χρονη από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς της στην Αστυνομία.

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ο Γιώργος, ο Σήφης και οι ... μαντινάδες

Ήταν να μην αρχίσουν τις μαντινάδες για τον Σήφη τον κροκόδειλο και οι πολιτικοί!
Την σκυτάλη πήρε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης που λόγω και κρητικής καταγωγής, την μαντινάδα την ... έχει στο αίμα του.
 Γνώστης της κρητικής τέχνης της μαντινάδας δείχνει πως είναι ο πρώην Υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης.

Το κόλπο με τις ξένες πινακίδες στα τζιπ μεγάλου κυβισμού

Από τους ελέγχους που έκανε το ΣΔΟΕ στις 8 Ιουλίου προέκυψε τρία στα δώδεκα ΙΧ μεγάλου κυβισμού με ξένες πινακίδες, κυκλοφορούσαν παράνομα.

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Καρπούζι γίγας 33 κιλά σε χωριό της Σαντορίνης

Το πλούσιο έδαφος στη Σαντορίνη μπορεί να παράγει, με την κατάλληλη φροντίδα εξαιρετικά προϊόντα, λένε οι ντόπιοι.
Απόδειξη το καρπούζι της φωτογραφίας που ζυγίζει 33 κιλά.
Ο ιδιοκτήτης του κτήματος, μιλώντας στα neasantorinis, αναφέρει ότι τα πάντα μπορούν να επιτευχθούν αρκεί η γη να καλλιεργείται σωστά και με μεράκι. 

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Μεγάλη «βαβούρα» για το τίποτα…

Τρεις μήνες μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, καμία ελάφρυνση στις τσέπες των καταναλωτών δεν έφερε η πολύκροτη επιμήκυνση στη διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος και το ζύγισμα του ψωμιού.
Όπως αναφέρει στον «Ελεύθερο Τύπο», ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος εξαρχής είχε εκφράσει την αντίθεσή του στη ρύθμιση για το γάλα και παραιτήθηκε μάλιστα από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το θέμα αυτό, "δυστυχώς" ο περιβόητος θησαυρός της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ-τουλάχιστον καθ’ όσον αφορά τη διάρκεια ζωής στο γάλα-αποδείχθηκε άνθρακες.

Μοσχαρίσια μπριζόλα σε αστρονομική τιμή!

Η αισχροκέρδεια βασιλεύει σε κάποια καταστήματα που πλουτίζουν σε βάρος των τουριστών και όταν οι τουρίστες διαμαρτύρονται για τις υπερβολικές τιμές οι επιτήδειοι τους αποζημιώνουν με λίγο καρπούζι ή ένα ποτήρι κρασί.
Οι υπερβολικές μάλιστα τιμές που συναντάνε οι τουρίστες στους καταλόγους αρκετών καταστημάτων δείχνουν ακόμα πιο εξωφρενικές αν σκεφτεί κανείς ότι για να αγοράσουν την μπριζόλα που την πουλάνε 18 ευρώ, δίνουν μόλις δύο ευρώ, έχοντας κέρδος από 8-10 ευρώ.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

«Ενώ οι αγορές μας αμφισβητούν, κάποιοι ψάχνουν τον... κροκόδειλο»!!!

«Την ίδια ώρα που ο πολιτικός κόσμος φλυαρεί για ένα δημοψήφισμα που ούτως η άλλως δεν θα γίνει και τα κανάλια ψάχνουν τον Σήφη τον Κροκόδειλο, οι διεθνής αγορές μας γύρισαν για άλλη μια φορά την πλάτη», σχολιάζει μέσω Twitter o πρώην υπουργός της ΝΔ, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, με αφορμή τη χθεσινή έξοδο της χώρας στις διεθνείς αγορές.

«Μπήκε» με το αυτοκίνητο στο φούρνο για να “ψωνίσει”!

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα ... εισέβαλε στο κατάστημα- αρτοποιείο στο κέντρο της Χαλκίδας!
Πρόκειται για τον φούρνο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Παπασκιαδά.
Από το περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά μια υπάλληλος του φούρνου η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ η οδηγός συνελήφθη.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Και η Αλέκα κάνει λάθος!


Γνωστή για την αγάπη και τις γνώσεις που έχει για το ποδόσφαιρο η κα Παπαρήγα.
Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε η ανάλυση που έκανε η κα Αλέκα στο αποτέλεσμα του ημιτελικού Βραζιλίας-Γερμανίας.
Ωστόσο η πρόβλεψη της για το ζευγάρι του τελικού ήταν άστοχη αφού η Ολλανδία την οποία και υποστήριζε δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Αργεντινής.

Η «ανάπτυξη» έρχεται, … τα εργοστάσια της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης κλείνουν!!!

Η διοίκηση της ΕΒΖ ΑΕ φέρεται πως έχει κάνει αποδεκτή την εισήγηση της εταιρείας συμβούλων «Kantor» πως δεν είναι δυνατή η συνέχιση της λειτουργίας των τριών ζαχαρουργείων και πλέον οδηγείται στο κλείσιμο των μονάδων σε Ορεστιάδα και Σέρρες.
Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο "φοβερός" Θόδωρος έγραψε ιστορία…

Είναι τέτοια η έκταση που έχει πάρει το θέμα με τον κροκόδειλο στην Κρήτη που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Θόδωρο Πάγκαλο.
Ο κ. Πάγκαλος παρότρυνε τους «λεβέντες Κρητικούς των οποίων είμαι γαμπρός», όπως είπε χαρακτηριστικά, να μην πιάσουν τον κροκόδειλο, αλλά αντιθέτως να του βρουν μια ... θηλυκιά και να γίνει έτσι το ζεύγος η ατραξιόν της περιοχής!

Πρώην ευρωβουλευτές κυκλοφορούν με ανασφάλιστα οχήματα

Είναι πια πρώην ευρωβουλευτές, αφού οι νέοι έχουν ήδη ορκιστεί, αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν εύκολα την καλή ζωή και τα προνόμια που απολάμβαναν επί μία πενταετία.
Ο λόγος για τους πρώην ευρωβουλευτές της Ν.Δ., οι οποίοι όχι μόνο δεν επιστρέφουν τα ακριβά αυτοκίνητά τους, όπως έχουν υποχρέωση να κάνουν, αλλά τα κυκλοφορούν κιόλας ανασφάλιστα!
Πράγματι, όσοι δεν έχουν ακόμη επιστρέψει τα αυτοκίνητά τους στις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, ως όφειλαν και όπως έχουν ειδοποιηθεί να κάνουν, τα χρησιμοποιούν χωρίς οδική ασφάλεια, αφού δεν ισχύει πια το ασφάλιστρο που πλήρωνε γι’ αυτά τα οχήματα η Βουλή.

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Εμφιαλωμένο νερό «φαρμάκι» κάτω από την Ακρόπολη

Στα τρία (3) ευρώ λόγω Ακρόπολης πωλείται ένα μπουκάλι νερό σε περίπτερο που βρίσκεται κάτω από τον Ιερό Βράχο, με τον ιδιοκτήτη του να ισχυρίζεται ότι η αγορά είναι ελεύθερη και μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Τεχνικός του Mega κάτω από την Ακρόπολη κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος, δίψασε και κατευθύνθηκε σε περίπτερο της περιοχής για να αγοράσει εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού.
Εκεί τον περίμενε μια έκπληξη.
Το εμφιαλωμένο νερό πωλούνταν αντί τριών ευρώ.

Κάνει απεργία πείνας για τα κλεμμένα ζώα του

Σε απεργία πείνας βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη ένας 49χρονος κτηνοτρόφος στα Γρεβενά, σε μια προσπάθεια να προστατέψει τα δικαιώματά του και την περιουσία του από την ανεξέλεγκτη δράση κάποιων γνωστών-αγνώστων, οι οποίοι έχουν καταστρέψει την μονάδα του.

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Απόφοιτος Δημοτικού αμείβεται περισσότερο από τον απόφοιτο ΑΕΙ

Αποκαλυπτικές των ευτράπελων που εξακολουθούν να παρατηρούνται στον δημόσιο τομέα είναι οι ανισότητες στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων.
Σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής" το μισθολόγιο μόνο ενιαίο δεν είναι παρ' ότι έχει εφαρμοστεί εδώ και τρία χρόνια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα:

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Χρωστούσε στην εφορία ΕΝΑ (1) λεπτό και δεν μπορούσε να πάρει την επιστροφή φόρου

Η υπόθεση ενός άνδρα από την Ξάνθη που αναγκάστηκε να στηθεί στην ουρά για να αποπληρώσει τη μικρότερη δυνατή οφειλή που μπορεί να έχει κάποιος απέναντι στην εφορία για να πάρει την επιστροφή είναι μία από τις ιστορίες φορολογικής ... τρέλας που ζούμε στην Ελλάδα του 2014.
Ο άνδρας χρωστούσε ένα λεπτό του ευρώ.
Αλλά όπως συνειδητοποίησε, έπρεπε να το καταβάλει προκειμένου να πάρει την επιστροφή φόρου που δικαιούνταν.

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Μεταξύ κυνηγών …

Δύο κυνηγοί αρκούδων συζητούν.
«Πώς καταφέρνεις ρε φίλε και τις πιάνεις τόσες αρκούδες;», ρωτά ο ένας.
«Α, απλό, απλούστατο», λέει ο άλλος.
«Οι αρκούδες είναι χαζές. Αρκεί να βρεις τη σπηλιά τους, μπαίνεις μέσα και φωνάζεις: Ουουουουου. Φωνάζει κι αυτή: Ουουουουου.
Περιμένεις να πλησιάσει, να δεις καλά τα μάτια της να γυαλίζουν, σηκώνεις το όπλο, σημαδεύεις ανάμεσά τους και πυροβολείς! Αυτό είναι. Τέζα η αρκούδα».

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Συνταξιούχος με σύνταξη πείνας μόνο …. 7.000 ευρώ!!!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, 174 συνταξιούχοι εξακολουθούν να λαμβάνουν σύνταξη άνω των 4 χιλιάδων ευρώ το μήνα.
Από τους 174 «υπέρ-συνταξιούχους» οι 8 λαμβάνουν 9 συντάξεις ενώ 3 λαμβάνουν 10 συντάξεις.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Τα UFO εμφανίστηκαν και στην Ελλάδα ... και δεν θέλουν να φύγουν!

Από την αρχαιότητα, τον Μέγα Αλέξανδρο μέχρι την πτήση 266 από Αθήνα με προορισμό το Λονδίνο το 2007.
"Εάν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν, το αποτέλεσμα θα είναι όπως όταν Χριστόφορος Κολόμβος έφτασε στην Αμερική - Οι ιθαγενείς δεν είχαν καλό τέλος" προειδοποιεί ο Στίβεν Χόκινγκ. “Οι εξωγήινοι είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχουν, αλλά οι άνθρωποι θα πρέπει να αποφύγουν την επαφή” προσθέτει ο διάσημος αστροφυσικός.
 Η δεύτερη ημέρα του Ιουλίου κάθε έτους είναι αφιερωμένη στα UFO, με αφορμή το περίφημο περιστατικό του Ρόσγουελ, το καλοκαίρι του 1947.

Πόσο κόστισε η ελληνική προεδρία;



Έναν διαφορετικό από τον πολιτικό απολογισμό, με πολύ ενδιαφέρον για την σημασία της ελληνικής προεδρίας, όπως την αποδεικνύουν οι αριθμοί.
Τα γεύματα που οργανώθηκαν προς τιμήν των επίτιμων προσκεκλημένων, το μέγεθος της επιχείρησης ασφαλείας όλων των δραστηριοτήτων και τα σχέδια της αστυνομίας για να πάνε όλα κατ' ευχήν, αλλά και οι ώρες πτήσεις που χρειάστηκε να «γράψουν» οι Έλληνες πολιτικοί ως προεδρεύοντες στην ΕΕ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Βηματοδότης», συνολικά οργανώθηκαν 267 γεύματα και δείπνα και έφαγαν σ' αυτά 21.756 άτομα.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

«Να μεγαλώσει η Ελιά και να μικρύνει και άλλο το ΠΑΣΟΚ» … το μεγάλο δίλλημα

«Ελάτε μαζί μας να μεγαλώσουμε την Ελιά! Κάνετε share την φωτογραφία…» καλεί τον κόσμο ο διαχειριστής της σελίδας «Ελιά, Δημοκρατική Παράταξη Αργολίδας» στο Facebook.
Πρόκειται για την νέα διαδικτυακή καμπάνια που έχει στόχο να μεγαλώσει την απήχηση που έχει η Ελιά στη νεολαία.

«Πάρκαρε» τα πρόβατα και μπήκε στο καζίνο για ρουλέτα



Σύμφωνα με το enikos.gr "συναγερμός" σήμανε σε γνωστό καζίνο της περιφέρειας όταν οι άνθρωποι της ασφάλειας αντιλήφθηκαν ότι στο υπαίθριο παρκινγκ είχε "εισβάλει" ένα κοπάδι από αιγοπρόβατα που είχαν ρημάξει όλα τα λουλούδια που βρέθηκαν στο πέρασμά τους.
Ευτυχώς, μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε ο "ιδιοκτήτης" του κοπαδιού και, όπως λέει η αναφορά της ασφάλειας του καζίνο, τα οδήγησε εκτός του ορίου του καζίνο.

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ο Παπασταθόπουλος τον έστειλε … ταμείο!

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr μεγάλη έμπνευση και τύχη είχε ένας  Τρικαλινός  που πόνταρε στο να σκοράρει ο Παπασταθόπουλος.
Σκόραρε στο 90΄ ο Παπασταθόπουλος έκανε ... Ανάσταση το παλληκάρι, καθώς το «Στοίχημα» έδινε απόδοση «30».

Το μόνο που μένει είναι να περάσει από το ταμείο του πρακτορείου για να εισπράξει...

Γιατροί του ΕΟΠΥΥ "έβλεπαν" καθημερινά ... 150 ασφαλισμένους!

Άνοιγμα του ιατρείου ακόμη και αξημέρωτα, και πολλές ώρες εργασίας, επικαλούνται οι περισσότεροι από τους «υπερεργατικούς» γιατρούς που έχουν κληθεί από τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ να εξηγήσουν πώς τα καταφέρνουν.
Πεντέμισι λεπτά για κάθε ασθενή, επί δεκατέσσερις συνεχόμενες ώρες.
Χωρίς διακοπή, χωρίς «ανάσα».
Δεν πρόκειται για εφημερία νοσοκομείου, αλλά για ιδιωτικό ιατρείο.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», μόνο με αυτό το ασφυκτικό –και «ύποπτο»– χρονοδιάγραμμα μπορεί να εξηγηθεί το πώς κάποιοι συμβεβλημένοι γιατροί με τον ΕΟΠΥΥ δηλώνουν ότι έχουν δεχθεί 150 (!) ασφαλισμένους σε μία ημέρα, συμπληρώνοντας με τον τρόπο αυτό σε χρόνο-ρεκόρ το μηνιαίο πλαφόν των επισκέψεων που αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ.