Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

«Έβγαλαν» λεφτά με τα τσουβάλια στο εξωτερικό, … δημόσιοι υπάλληλοι!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως από το 2010 μέχρι και σήμερα 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι φυγάδευσαν με εμβάσματα στο εξωτερικό συνολικά ποσά που ανέρχονται στο 1,5 δισ. ευρώ.
Μάλιστα όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι 415 από τους δημοσίους υπαλλήλους που εντοπίστηκαν να έχουν στείλει χρήματα στο εξωτερικό, στη συνέχεια ζήτησαν να αποχωρήσουν και συνταξιοδοτήθηκαν.

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Πάρτε το παιδί μου, δεν μπορώ να το ζήσω!»


Έδωσε το παιδί του στην Εφορία, όταν του κατέσχεσαν τα τελευταία 300 ευρώ!
Ένας 35χρονος διαζευγμένος πατέρας, σε πλήρη απόγνωση, έφθασε χθες στην Εφορία της Ρόδου αγκαλιά με το μικρό αγγελούδι του. 
«Πάρτε το - είπε στους υπαλλήλους- δεν μπορώ να το ζήσω!»
Τα τελευταία 300 ευρώ που του έβαλαν στον λογαριασμό του, τα άρπαξε η Εφορία. 
Οι διατάξεις του νόμου δεν κάνουν καμία εξαίρεση. 
Το σύστημα λειτούργησε άψογα. 
Χωρίς να υπολογίζει ανάγκες, παιδιά, αγώνες και αγωνίες.

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Με ποια τρικ μας παραπλανούν τα τυχερά τηλεπαιχνίδια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παραπλανήσεις και να εξαπατήσεις το κοινό σε ένα τυχερό τηλεπαιχνίδι. 
Μια εταιρεία όμως ανήγαγε την εξαπάτηση σε επιστήμη, αφού όπως αναφέρει η ίδια προς τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (ΓΓΚ), έδωσε «σαφείς» οδηγίες προς τους τηλεθεατές.
Οι οδηγίες ήταν οι εξής: «Στο σημερινό μας παιχνίδι γραμμένο σε Arial, Comic Sans MS, Digit και Impact "ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ" καλείστε να προσθέσετε όλους τους πλήρως ορατούς αριθμούς, συμπεριλαμβάνοντας τα αραβικά, τα λατινικά και τα ψηφιακά σύμβολα αριθμών, είτε ως όλον είτε ως μέρος άλλων αριθμών, αντεστραμμένα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ή μη, αυτό είναι και το μόνο που πρέπει να κάνετε και δεν χρειάζονται περαιτέρω υπολογισμοί». 

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Η Μάχη του Καλπακίου

Ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε υπό την επιμέλεια του κ. Νάτση Χρήστου για το Δήμο Καλπακίου το 2009, αναφέρεται στο Έπος του 1940 και στη Μάχη του Καλπακίου!

Απολαύστε το:  


Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Όλα του γάμου … (τα απρόοπτα) δύσκολα!!!

Όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά με το ζευγάρι να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας...
Την κόρη του παντρεύει ένας ευτυχής αλλά φτωχός πατέρας, που τις προηγούμενες μέρες ολοκλήρωσε την κατασκευή μιας παράνομης πτυσσόμενης κατασκευής, όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει το γαμήλιο γλέντι.
Η κατασκευή αν υπήρχαν περισσότερα χρήματα, ίσως να ήταν δύο μεγάλες τέντες-στέγαστρα, οπότε δε θα πήγαινε και κανείς να του πει να τα γκρεμίσει.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Η διαφθορά στο χώρο της υγείας καλά κρατεί

Οι έλεγχοι σε φαρμακεία, γιατρούς και … κλινικές έβγαλαν λαβράκια.
Η εικονική εκτέλεση συνταγών φαρμάκων καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό υποθέσεων διαφθοράς που διαπίστωσαν οι έλεγχοι της ΥΠΕΔΥΦΚΑ (Υπηρεσία Ελέγχου Δαπανών Υγείας), όπως προκύπτει από αναλυτικά στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας, κ. Μάκης Βορίδης.
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή για την αντιμετώπιση των φαινομένων διαφθοράς δημοσίου χρήματος στη δημόσια υγεία. Τα στοιχεία του υπουργείου δείχνουν ότι, από 2012 μέχρι και σήμερα, έχουν επιβληθεί από τη Γενική Επιθεωρήτρια της ΥΠΕΔΥΦΚΑ και έχουν γίνει καταλογισμοί πλέον των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Τα ημίχρονα-τελικά τον έκαναν κατά 26 χιλ. ευρώ πλουσιότερο

Πόνταρε σε 6 άσους με Χ στο πρώτο ημίχρονο
Ο τυχερός παίκτης του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» από την Θεσσαλονίκη, πόνταρε σε 6 άσους με Χ στο πρώτο ημίχρονο, σε αγώνες του κυπέλλου Ιαπωνίας και των προκριματικών του Κόπα Άφρικα, που έγιναν την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Κουλούρι συνολικού μήκους 150 μέτρα!!!

Σύμφωνα με το seleo.gr οι αρτοποιοί της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του «Thessaloniki Food Festival» του Δήμου Θεσσαλονίκης έφτιαξαν το κουλούρι - γίγας που έχει συνολικό μήκος 150 μέτρα.
Για την παρασκευή του χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 700 κιλά αλεύρι και 250 κιλά σουσάμι.

Ψήθηκε και μοιράστηκε στο Λευκό Πύργο…

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Το «μετέωρο» βήμα του … Γιώργου

Εντείνονται καθημερινά οι πιέσεις που δέχεται ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου να «βγει μπροστά» για να μην επιτρέψει στον Ευάγγελο Βενιζέλο να διαλύσει το κόμμα και να ιδρύσει τη Δημοκρατική Παράταξη.
Με μοχλό πίεσης τις 4.000 υπογραφές που συγκέντρωσαν τα πιστά στον Γιώργο Παπανδρέου στελέχη προκειμένου να ζητήσουν συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και όχι της Δημοκρατικής Παράταξης, ο πρώην πρωθυπουργός καλείται να τοποθετηθεί με σαφήνεια για τις πολιτικές εξελίξεις.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ο επίτιμος, ο Μπαρμπα Στρούμφ και τα 96α γενέθλια!

Μια ιδιαίτερη τούρτα έκοψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τα 96α του γενέθλια.

Η τούρτα είχε πάνω τον Μπαρμπα Στρούμφ από τα «Στρουμφάκια» όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη στο Facebook.
Άντε και στα διακόσια!

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα καλά κρατεί! Αν σου κλέψουν το κινητό … Πρώτα το δηλώνεις στην ΕΛ.ΑΣ, μετά στην εταιρεία και τότε … απενεργοποιείται

Μπορεί η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την απενεργοποίηση των κλεμμένων κινητών τηλεφώνων να είναι μία παρηγοριά για τα θύματα, ωστόσο θα πρέπει να περάσουν από κάποια στάδια γραφειοκρατίας μέχρι να απενεργοποιηθεί το τηλέφωνο τους.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σε περίπτωση κλοπής συσκευής κινητής τηλεφωνίας και προκειμένου να απενεργοποιηθεί, θα πρέπει ο ιδιοκτήτης της συσκευής να δηλώσει αρχικά τη κλοπή στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέροντας και τον κωδικό Ι.Μ.Ε.Ι., ενώ θα λάβει αποδεικτικό δήλωσης κλοπής.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η «αμίμητη» ατάκα του δημάρχου έγραψε … ιστορία!

Ο δήμαρχος παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επισκέψεις της Αμάλ Αλαμουντίν και κάποια στιγμή άνοιξε το στόμα του ... σε στενούς του συνεργάτες:
«Είναι πολύ όμορφη, δεν την γνώρισα από κοντά, αλλά από τις φωτογραφίες τη βρίσκω πολύ ωραία γυναίκα...
Είναι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει. Ο τύπος μου. Άλλωστε ο Κλούνεϊ δεν θα έπαιρνε και καμιά … μαϊμού».

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΦΙΑ και στην … Αρχαία Ολυμπία

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) καλείται να πληρώσει για ΕΝΦΙΑ το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ περίπου που αφορά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, το κολυμβητήριο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας καθώς και στην Ακαδημία της Αρχαίας Ολυμπίας.

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ο ΕΝΦΙΑ έγινε … τραγούδι!!!

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο από το νέο τραγούδι που κυκλοφορεί με θέμα τον ... ΕΝΦΙΑ!
Το τραγούδι των «The Athenian» περιγράφει τον... πόνο ενός άνδρα που χώρισε και τώρα πρέπει να σηκώσει μόνος του το βάρος του χαρατσιού για το ακίνητο!

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και η «φτωχή» Σύρος

Τα κριτήρια με τα οποία επελέγησαν οι 13 δήμοι που πιλοτικά θα εφαρμοσθεί το πρόγραμμα για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα γεννούν ερωτηματικά.
Ειδικά δε η επιλογή της Σύρου, της εκλογικής δηλαδή περιφέρειας του αρμόδιου υπουργού Εργασίας, δεν δικαιολογείται από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (2011) για το κατά κεφαλή ακαθάριστο εγχώριο προϊόν κατά περιφέρεια και νομό.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Κολοκύθα κιλών 18,5!

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr η φύση «χάρισε» σε αγρότες από τον Πόρο της Κεφαλλονιάς κολοκύθες ... γίγας.

Και όταν λέμε γίγας, το εννοούμε, καθώς το βάρος τους φτάνει τα 18,5 κιλά!

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Είσαι άνεργος; Διάβασε αναλυτικά όλα όσα χρειάζονται για να αποκτήσεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από τον ΟΑΕΔ!

Ο ΟΑΕΔ προσφέρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους, εγγεγραμμένους στα μητρώα του, ανέργους. 
Συγκεκριμένα:
Άνεργοι, ηλικίας μέχρι 29 ετών.
Άνεργοι νέοι ηλικίας μέχρι 29 ετών υπάγονται στην ασφάλιση του ΙΚΑ για παροχές ασθενείας σε είδος, μετά από αίτηση που υποβάλλουν στα  υποκαταστήματα του ΙΚΑ του τόπου κατοικίας τους.
Οι εν λόγω άνεργοι θα πρέπει κατά την υποβολή της αίτησής τους για υπαγωγή στο πρόγραμμα, να προσκομίσουν βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι για ένα τουλάχιστον δίμηνο πριν την υποβολή της αίτησής τους, εξακολουθούν να είναι άνεργοι και ότι κατέχουν κάρτα ανεργίας ανανεούμενη ανά τρίμηνο.
Επίσης, θα πρέπει να είναι ανασφάλιστοι, να μη σπουδάζουν και μόλις αναλάβουν εργασία θα πρέπει να το δηλώσουν στο υποκατάστημα του ΙΚΑ του τόπου κατοικίας τους.
Το βιβλιάριο ασθενείας που χορηγείται ισχύει για ένα εξάμηνο και ανανεώνεται με την προσκόμιση νέας βεβαίωσης από τον ΟΑΕΔ, ότι συνεχίζουν να είναι άνεργοι.
Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ: 

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Η κρίση, έφερε εκπτώσεις και στα έξοδα … κηδείας

Σύμφωνα με το Οnlarissa το κέντρο της Λάρισας γέμισε από αφίσες που διαφημίζουν οικονομικές κηδείες και μάλιστα με το στολισμό της εκκλησίας δωρεάν!
Η κρίση, έφερε εκπτώσεις και στα έξοδα κηδείας, που στο συγκεκριμένο γραφείο τελετών υπολογίζονται στα 450 ευρώ.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμος πουλάει πρόβατα σε τιμή ευκαιρίας

Μία ασυνήθιστη ανακοίνωση εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του Δήμου, που ενημερώνει το κοινό ότι πωλείται κατασχεμένο κοπάδι πρόβατα σε τιμή ευκαιρίας.
 «Πρόκειται για ένα κοπάδι από ζώα που κατάσχεσαν οι υπηρεσίες του δήμου καθώς ο κτηνοτρόφος λειτουργούσε την κτηνοτροφική μονάδα του παράνομα, σε οικισμό που απαγορευόταν.

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Πάρτι ιδιωτικών κλινικών με τον ΕΟΠΥΥ … Χρέωναν τοκετούς ανδρών και μικρών κοριτσιών

«Νοσηλείες» ενηλίκων σε μονάδες εντατικής παρακολούθησης νεογνών.
Τοκετοί ανδρών, κοριτσιών ηλικίας κάτω των 10 ετών και γυναικών άνω των 60 ετών.
Νοσηλείες ανδρών για γυναικολογικά προβλήματα και το αντίστροφο.
Παράλληλες νοσηλείες του ίδιου ασφαλισμένου την ίδια χρονική περίοδο σε διαφορετικές ιδιωτικές κλινικές…

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Κακόβουλο λογισμικό «χτυπάει» τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες, για την εμφάνιση στη χώρα μας του κακόβολου λογισμικού «Crypto-Wall».
Το κακόβουλο λογισμικό στοχεύει στην καταβολή χρηματικών ποσών ως «λύτρα», προκειμένου να ξεκλειδωθούν – αποκρυπτογραφηθούν ψηφιακά αρχεία και δεδομένα στους Η/Υ των χρηστών
Το κακόβουλο λογισμικό, τύπου «Crypto-Malware», μπορεί να επηρεάσει όλες τις εκδόσεις λειτουργικού συστήματος και εξαπλώνεται, κυρίως, μέσω μολυσμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Το συγκεκριμένο λογισμικό που αποτελεί εξέλιξη του γνωστού κακόβουλου λογισμικού «Cryptolocker», συγκαταλέγεται στις ψηφιακές απειλές τύπου Crypto-Malware, ενώ μπορεί να επηρεάσει όλες τις εκδόσεις λειτουργικού συστήματος.

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Οδηγίες για τη συντήρηση του καυστήρα

Οδηγίες για τη συντήρηση της Κεντρικής Θέρμανσης δίνει το Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου ενόψει και του κρύου που έρχεται. 
Η συντήρηση της Κεντρικής Θέρμανσης αποτελεί προϋπόθεση, για λιγότερη κατανάλωση πετρελαίου και, επομένως, εξοικονόμηση χρημάτων.
Μια εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης, πρέπει να επιβλέπεται, να συντηρείται από ανθρώπους που έχουν αρκετές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, έχουν μεράκι για την δουλειά αυτή και κυρίως να είναι υπεύθυνοι γι ’αυτό που κάνουν.
Έτσι εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η οικονομική λειτουργία της εγκατάστασης.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πρόσβαση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ με ένα «κλικ»


Η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «e-bill info» διευκολύνει την εξυπηρέτηση των καταναλωτών
H ΔΕΗ, συνεχίζοντας να εξελίσσει διαρκώς τις υπηρεσίες της για την ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, δημιούργησε την on-line υπηρεσία «e-bill info».
Μέσω της υπηρεσίας αυτής, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή, από όπου και αν βρίσκεται, να ενημερωθεί για το λογαριασμό του, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, έχοντας απλώς πρόσβαση στο ίντερνετ.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Τα κορόιδα πληρώνουν και οι ζάμπλουτοι έχουν χρέη…

Οι έλεγχοι της ΔΕΗ φέρνουν στο φως απίθανες περιπτώσεις μπαταχτσήδων που έχουν μεγάλα χρέη και δεν πληρώνουν το ρεύμα.
Όπως αποκαλύπτεται μόνο οικονομικό πρόβλημα δεν έχουν απλά εκμεταλλεύονται την κατάσταση.
Στο στόχαστρο μπαίνουν πλέον 20.000 μπαταχτσήδες που δεν πληρώνουν αν και έχουν χρήματα.
Οι μεγαλοοφειλέτες χρωστούν συνολικά στη ΔΕΗ 200 εκατομμύρια ευρώ, με πολλούς να χρωστούν ακόμη και περισσότερα από 150.000 ευρώ αλλά τον μέσο όρο του χρέους να είναι στα 10.000.

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Βρέθηκε αγγούρι πάνω από ένα μέτρο

Μπορεί όλοι να έχουν στραμμένα τα βλέμματα στον Τύμβο του Καστά, αλλά στην περιοχή της Μεσολακκιάς όμως λίγο πιο κάτω στο κέντρο του χωριού ένα άλλο εύρημα αποκαλύφθηκε και προκάλεσε έντονες συζητήσεις.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Κατάσχεση στα χρήματα ... για έξοδα κηδείας!

Ακόμα και τα έξοδα κηδείας που κατέθεσε ο ασφαλιστικός φορέας Πατρινής μερικές εβδομάδες μετά την ταφή της, σε λογαριασμό που διατηρούσε ο γιός της, κατάσχε το ελληνικό Δημόσιο.
Θύμα ένας 50χρονος πατρινός ηλεκτρολόγος ο οποίος έκπληκτος διαπίστωσε πως τα χρήματα που ήταν να λάβει ως μέρος των εξόδων για την κηδεία της μητέρας του και τα οποία ανήρχοντο στα 700 ευρώ έκαναν φτερά.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ψάχνουν για κορόιδα σε άνεργους προσφέροντας «δήθεν» εργασία

H Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει τους πολίτες ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα προσεγγίζονται, τόσο μέσω Διαδικτύου όσο και με φυσικό τρόπο, πολίτες - χρήστες διαδικτύου, κυρίως εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί κ.α., για υποτιθέμενη προσφορά εργασίας σε ημεδαπά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, κολλέγια κ.λπ., με υψηλές αποδοχές.
Παράλληλα, για την προσφερόμενη εργασία ζητείται, συνήθως σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, προκαταβολή χρηματικών ποσού ύψους από διακόσια (200) έως πεντακόσια (500) ευρώ, με πρόσχημα της κάλυψης των εξόδων, προκειμένου να καλυφθεί η υποτιθέμενη θέση εργασίας από τον υποψήφιο-ενδιαφερόμενο.
Επισημαίνεται ότι σε πολλές περιπτώσεις ζητούνταν και προσωπικά δεδομένα – έγγραφα του υποψηφίου, όπως ταυτότητα, πτυχίο, φωτογραφίες κ.λπ.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

«Ο όρος "greek statistics" έγινε συνώνυμος με την εξαπάτηση»

Η Ελλάδα χάνει τη σημερινή προθεσμία που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την υποβολή των αναθεωρημένων στοιχείων για τα ελλείμματα των προηγούμενων δύο δεκαετιών, παρατείνοντας το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει το κατά πόσον η Αθήνα παραποίησε τα επίσημα στατιστικά στοιχεία προκειμένου να ενταχθεί στο ευρώ.
Όπως αναφέρουν οι Financial Times, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η ελληνική ανεξάρτητη στατιστική υπηρεσία, ζήτησε τον Φεβρουάριο στοιχεία από το υπουργείο Οικονομικών ώστε να προετοιμάσει την αποστολή τους στις Βρυξέλλες για την περίοδο 1995 με 2013. Αλλά έλαβε την πρώτη παρτίδα μόλις στις αρχές του Σεπτεμβρίου, εξαιτίας καθυστερήσεων στο υπουργείο.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο Υπουργός Παιδείας έπαιξε … μπάλα στο Άγιο Όρος

Οπαδός των αθλητικών δραστηριοτήτων, ο υπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος μοίρασε μπάλες και ... συμβουλές στα παιδιά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Άγιο Όρος.

Ο υπουργός Παιδείας βρέθηκε στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία, στις Καρυές, και μοίρασε ... μπάλες στα καλογεροπαίδια στο πλαίσιο του προγράμματος του «Κοινωνικού Σχολείου».

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Public Issue σε Βούλτεψη: Προπαγάνδα είναι η συγκάλυψη της πραγματικότητας, όχι η αποκάλυψή της

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue απαντά στην κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη με ιδιαιτέρως αιχμηρό τρόπο μέσω Twitter.
Η κ. Βούλτεψη δήλωσε τη Δευτέρα ότι "αμφισβητεί πλήρως" τα ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας.
Η τελευταία δημοσκόπηση έγινε για λογαριασμό της "Εφημερίδας των Συντακτών" και φέρνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης 11 μονάδες μπροστά από τη Νέα Δημοκρατία.
Η απάντηση της Public Issue:

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Το έριξαν στην πλάκα με το TAXIS οι λογιστές της Κέρκυρας

Τα συνεχόμενα και αδιόρθωτα προβλήματα του TAXIS θέλησαν να καταγγείλουν οι λογιστές της Κέρκυρας και, πιστοί στην επτανησιακή παράδοση, επέλεξαν ένα σατιρικό τρόπο να το κάνουν
Είδαν και απόειδαν οι λογιστές της Κέρκυρας με τα συνεχόμενα και αδιόρθωτα προβλήματα που παρουσιάζει το σύστημα TAXIS και το έριξαν στην πλάκα. 
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας κυκλοφόρησε ένα Δελτίο Τύπου με το οποίο ενημερώνει τα μέλη του ότι στο εξής καθιερώνονται «διανυκτερεύοντα λογιστικά γραφεία», βάσει της οδηγίας του υπουργείου Οικονομικών για εκτύπωση των εκκαθαριστικών κατά προτίμηση μετά τις 10 το βράδυ, αλλά και ότι κάνει προσπάθεια ώστε να συνδεθεί το «μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού» με τα «διανυκτερεύοντα» ώστε να επεμβαίνει άμεσα όπου χρειάζεται!