Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πρωτότυπη παρέλαση αλλά η περιγραφή … «όλα τα λεφτά»

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη σε δήμο  της Δυτικής Θεσσαλονίκης. 
τη μαθητική παρέλαση του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης συμμετείχαν και τα ... απορριμματοφόρα!!!!!
Μάλιστα, η περιγραφή της γυναίκας που σχολίαζε την παρέλαση ήταν αρκετά αναλυτική:

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ο δήμαρχος έχει ξεφύγει …

Σε μαθητές στην εορταστική εκδήλωση που έγινε σε σχολείο του Δήμου του για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου βρέθηκε και μίλησε ο δήμαρχος και ανέφερε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, ζήτησε από τους μαθητές να τη μελετήσουν και σαν νέα γενιά να αντισταθούν ώστε η ιστορία να μην επαναληφθεί.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τον πέρασε για θήραμα, γιατί δεν φορούσε τα προβλεπόμενα πορτοκαλί ρούχα

Σε τραγωδία, δυστυχώς, κατέληξε το κυνήγι για ένα κυνηγό  από τον Άγιο Γεώργιο Καρδίτσας. 
Σε ορεινή περιοχή πάνω από τον Άγιο Γεώργιο Καρδίτσας, ένας 53χρονος τραυματίστηκε βαριά από πυροβολισμό άλλου κυνηγού, καθώς τον πέρασε για θήραμα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρκετοί κυνηγοί από το χωριό (περισσότεροι από πέντε) είχαν μεταβεί στην περιοχή για κυνήγι φάσας σε ένα κλασσικό καρτέρι. 

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Προσοχή αν δείτε αυτό το μήνυμα στο messenger

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, προειδοποιεί ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έξαρση αποστολής απατηλών μηνυμάτων, μέσω γνωστής εφαρμογής «messenger», σε μεγάλο αριθμό κατόχων έξυπνων κινητών τηλεφώνων.
Ειδικότερα, αποδέκτες των επίμαχων μηνυμάτων είναι τυχαίοι χρήστες της εφαρμογής, που ενημερώνονται ότι ο κάτοχος του συγκεκριμένου αριθμού κινητής τηλεφωνίας έχει επιλεγεί και έχει κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο γνωστής εταιρίας, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Απάτη με «μαϊμού» προγνωστικά αγώνων

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 27χρονος ο οποίος εξαπατούσε τα θύματά του παρέχοντας δήθεν προγνωστικά για διάφορους αγώνες.
Ο δράστης μέσω των προφίλ που διατηρούσε, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είτε διαφήμιζε σε άλλους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, είτε τους προσέγγιζε, με απώτερο σκοπό να τους παρέχει προγνωστικά για την έκβαση διαφόρων ατομικών ή ομαδικών παιχνιδιών και κυρίως αγώνων ποδοσφαίρου, ενώ απαιτούσε από τους ενδιαφερόμενους την καταβολή χρηματικών ποσών ως αμοιβή.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Έμεινε … «έγκυος» ο διοικητής νοσοκομείου!

Έμπνευση από την ταινία «Junior», στην οποία ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ μένει έγκυος μετά από πείραμα του Ντάνι Ντε Βίτο, φαίνεται πως πήρε ο διοικητής δημόσιου νοσοκομείου, ο οποίος νοσηλεύτηκε στην VIP πτέρυγα της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου που διοικεί, λόγω προβλήματος υγείας!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Τώρα και «πλωτό» … νεκροταφείο!!!

Για μια ακόμη φορά η Κασσάνδρα δοκιμάστηκε από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.
Από την ισχυρή μπόρα δεν γλίτωσε ούτε ένα νεκροταφείο στη Κασσάνδρα το οποίο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το www.halkidikinews.gr  «βούλιαξε» στα λασπόνερα.

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Μάγος made in Gambia εξαπατούσε επιχειρηματίες και καλλιτέχνες

Ο μάγος με καταγωγή από την Γκάμπια εδώ και χρόνια ασκούσε το επάγγελμα του μελλοντολόγου-μάγου και του μέντιουμ εξαπατώντας δεκάδες συμπολίτες μας.
Στο «μαντείο» στον 1ο όροφο μπαινόβγαιναν επιχειρηματίες και  καλλιτέχνες προκειμένου να πάρουν μια συμβουλή από το μεγάλο μέντιουμ, τον «αλάνθαστο» όπως τον αποκαλούσαν, ενώ η επίσκεψη των πελατών κρατούσε κάτι περισσότερο από πέντε λεπτά.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

«Μερικοί» δεν βάζουν μυαλό

Νέοι έλεγχοι σε επιχειρήσεις (ναυτιλιακές, τουριστικές και εστίασης), σε περιοχές της Αττικής, της Λάρισας και του Κιλκίς πραγματοποιήθηκαν, από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου, από την οικονομική αστυνομία.
Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν εννέα παραβάσεις της φορολογικής και της ασφαλιστικής νομοθεσίας και, ειδικότερα, στο νομό Αττικής:
- Σε γραφείο Γενικού Τουρισμού διαπιστώθηκε η μη έκδοση 52 αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
- Σε ναυτιλιακή εταιρεία βρέθηκαν ανασφάλιστοι τρεις εργαζόμενοι, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Έρχεται το «Τέλος του Κόσμου» συμφώνα με τα … δελτία ειδήσεων

Το Μέγαρο Μαξίμου με non parer και προφανή ειρωνική διάθεση αργά το βράδυ της Τρίτης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των τηλεοπτικών καναλιών, για τον τρόπο που παρουσίασαν τα θέματα που άπτονται στην κυβέρνηση.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Έρχεται το νέο 20ευρω

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα​ παρουσίασε το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ που αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία στις 25 Νοεμβρίου.


Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

97 δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν μισθό πάνω από 7.000 ευρώ το μήνα!

Απαντήσεις για τη μισθολογική κατάσταση στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) έδωσε το υπουργείο Οικονομίας, μετά την σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, προς τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη.
Ο κ. Αμυράς στην ερώτησή του ανέφερε πως «97 υπάλληλοι του ΟΒΙ είχαν μισθούς ακόμη και πάνω από 7.000 ευρώ τον μήνα» και στο πλαίσιο αυτό ζήτησε να μάθει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, που άσκησε η Εισαγγελέας Διαφθοράς στα στελέχη του ΟΒΙ, εάν παραμένουν σήμερα στις θέσεις τους και με τι καθήκοντα, καθώς και ποιες είναι σήμερα οι μηνιαίες αμοιβές του προέδρου, των μελών του ΔΣ, των διευθυντών και του λοιπού προσωπικού του ΟΒΙ.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Δημοτικοί σύμβουλοι πιάστηκαν στα χέρια!

Σκηνές … Rocky εκτυλίχτηκαν  σε ταβέρνα, με πρωταγωνιστές δημοτικούς συμβούλους!
Όλα ξεκίνησαν έπειτα από μία επεισοδιακή συνεδρίαση του Δ.Σ. με αφορμή αίτημα κατοίκων της περιοχής ''Κάστρο'' για υδροδότηση, για το οποίο οι αντιπολιτευόμενοι υποστήριζαν ότι υπάρχει σχετική μελέτη και το εν λόγω αίτημα θα έπρεπε ήδη να έχει ικανοποιηθεί.
Την ύπαρξη της μελέτης διέψευδε το περιβάλλον του δημάρχου.
Αν και η ένταση εκτονώθηκε προσωρινά, τα πνεύματα ως φαίνεται δεν ηρέμησαν και όσα εκτυλίχτηκαν στην ταβέρνα είναι… ανήκουστα!

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Μπροστά ο Βαγγέλας;

Σημαντικότατο προβάδισμα του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη στους ψηφοφόρους της ΝΔ, δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση για τις εξελίξεις στο «γαλάζιο» κόμμα.
Συγκεντρώνει 48%, έναντι μόλις 21% του δεύτερου Απόστολου Τζιτζικώστα, 18% του τρίτου Κυριάκου Μητσοτάκη και 8% του Άδωνι Γεωργιάδη.
Βέβαια, απομένουν ακόμη σχεδόν 40 μέρες μέχρι να στηθούν οι κάλπες και πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Κυριάκος ο ... γουρλής!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης​ το σχολίασε μέσω Twitter την κλήρωση του Τζόκερ με τον εκατομμυριούχο υπερτυχερό.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ με χιούμορ αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Πρέβεζα συνδέοντας την με τον υπερτυχερό εκατομμυριούχο πλέον!

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ως εκ θαύματος η Εκκλησία εξαιρέθηκε από τα capital controls

Εκτός των capital controls κινείται ουσιαστικά η εκκλησία, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών. 
Σύμφωνα με το ΦΕΚ της 28ης Σεπτεμβρίου, επιτρέπονται πλέον αναλήψεις μετρητών για τις Μητροπόλεις έως του ποσού των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και για την Αρχιεπισκοπή Αθηνών έως είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) μηνιαίως.
Μάλιστα η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών αναρτήθηκε και ως Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου.
Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ Β' 2100/25-09-2015 όπως αναρτήθηκε στην κοινότητα των λογιστών taxheaven αναφέρεται:

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Μειωμένο ενδιαφέρον για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι λόγω κόστους


Πέντε μήνες έχουν περάσει από την έναρξη της πιλοτικής εφαρμογής του μέτρου της αποφυλάκισης με βραχιολάκι και μόλις δύο κρατούμενοι ζήτησαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα του κατ' οίκον περιορισμού.
Αυτό είναι το περιβόητο ηλεκτρονικό βραχιολάκι που ανοίγει την πόρτα της φυλακής και δίνει την δυνατότητα στον κρατούμενο να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στο σπίτι του σε κατοίκων περιορισμό.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Οι «κυνηγοί» μετάλλων έχουν ξεφύγει …

Τη μπρούτζινη προτομή της «Τραγουδίστριας της Νίκης», Σοφίας Βέμπο, η οποία ήταν τοποθετημένη μπροστά στην κεντρική είσοδο του δημαρχείου του Βόλου, έκλεψαν άγνωστοι μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ραντεβού με ... νεκροφόρα!

Με τη νεκροφόρα μεταφέρθηκε ένας νεκρός από την Αθήνα, σε Κυκλαδίτικο νησί.
Ο οδηγός της νεκροφόρας αφού λοιπόν παρέδωσε τον νεκρό εις Κύριον, θέλησε να απολαύσει τα «αξιοθέατρα» της περιοχής!

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Η εκδίκηση του γιγαντιαίου ... μπριάμ

Τραπέζι κατά της σπατάλης τροφίμων με 5.000 πιάτα μπριάμ έγινε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην Πλατεία Κοτζιά  στην Αθήνα.
Το γιγαντιαίο μπριάμ, μαγειρεμένο με λαχανικά που θα απορρίπτονταν λόγω «ασχήμιας», ήταν στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας ενάντια στη σπατάλη τροφίμων, «Feeding the 5.000».

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ανακαλύφτηκε και 11η εντολή! «ΟΥ CTAΘΜΕΥCΗC»

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες η είσοδος μιας εκκλησίας!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη εκκλησία βρίσκεται κάπου στο Μαρούσι και όπως βλέπετε κι εσείς κανείς δεν τολμάει να παραβεί την … ενδεκάτη εντολή.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

"Μαϊμού" λογισμικό για ταμειακές ξετρύπωσαν οι «Ράμπο»

Δυο εταιρείες λογισμικού οι οποίες "βοηθούσαν" επιχειρήσεις κυρίως του κλάδου εστίασης να παραποιούν τους φορολογικούς μηχανισμούς τους για να μειώνεται εικονικά ο τζίρος εντόπισε από ελέγχους η Γενική Γραμματεία Δημοσιών Εσόδων σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία.
Η αρχή του μίτου για τον εντοπισμό των επιτήδειων ξεκίνησε από τους ελέγχους που έγιναν στις τουριστικές περιοχές όπου εντοπίστηκαν πολλές επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης με παραποιημένο λογισμικό των ταμειακών μηχανών τους.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Αλέξης ... Top Gun!

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί στο Πεδίο Ασκήσεων, όπου διεξάγεται η Στρατιωτική Άσκηση «Παρμενίων 2015», την τελική φάση της οποίας και παρακολούθησε.

Λιποθύμησε μόλις έξυσε το ξυστό του

Το ΕΚΑΒ έτρεχε και δεν έφτανε μόλις ο 30χρονος έξυσε το ξυστό του.
Σωριάστηκε σαν σακί από πατάτες στην μέση του πεζοδρομίου. Πανικόβλητοι οι περαστικοί πήραν τηλέφωνο το ΕΚΑΒ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κρατούσε τόσο σφιχτά το ξυστό στο χέρι του…

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Το Twitter και οι 1.101 που έρχονται

Το Twitter ανέλαβε να λύσει το μυστήριο γύρω από τους 1101 του Γιάνη Βαρουφάκη, μετά από τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προαναγγέλλει την έλευσή τους την 1η Νοεμβρίου.
Και όπως αναμενόταν, η προσπάθεια των χρηστών του διαδικτύου να μαντέψουν την απάντηση, βγάζει αρκετό γέλιο.
Μερικές από τις πιο αστείες αναρτήσεις:
«Προσοχή όσοι ανοίξετε λινκ με τίτλο "Οι 1101 του Βαρουφάκη". Δεν έχει σχέση με το "Οι 4000 του Σπαλιάρα"».

Όχι Λεβέντη στο γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Βουλή

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, σε τηλεοπτική συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης, αναφορικά με το γραφείο στο οποίο θα εγκατασταθεί στη Βουλή.
«Θέλουν να με βάλουν σε ένα γραφείο του Μητσοτάκη και τους είπα ότι είναι γκαντέμης» είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Εφοριακοί πήγαν για έλεγχο και κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην εμποροπανήγυρη Αμυνταίου, όταν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ ζήτησε από έμπορο την ταμειακή μηχανή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επεισόδιο ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν κλιμάκιο ελεγκτών, αποτελούμενο από δύο γυναίκες και έναν άνδρα εφοριακό της ΔΟΥ Φλώρινας, πήγε για έλεγχο σε μεγάλη εμποροπανήγυρη στο Αμύνταιο στην οποία είχαν στηθεί πάνω από πεντακόσιοι πάγκοι εμπόρων.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Τους έπιασε στα πράσα!!!

Η 45χρονη σύζυγος, είχε ξεκινήσει να πάει για δουλειά όταν στη διαδρομή συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι στο σπίτι της!
Διαπίστωσε ότι είχε χρόνο για να επιστρέψει, κάτι που έκανε αμέσως. 
Αφού μπήκε στο σπίτι άκουσε φωνές από το υπνοδωμάτιο της και αρχικά νόμισε ότι ήταν ήχοι από την τηλεόραση.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Πληκτρολόγησαν τον ΑΜΚΑ του ασθενή και είδαν στον υπολογιστή ότι έχει αναγγελθεί θάνατος!

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας κάτοικος της Αμαλιάδας, ο Α.Κ. ηλικίας 56 ετών ... όταν βρέθηκε μαζί με το γιατρό που ετοιμαζόταν για τη συνταγογράφηση, προ εκπλήξεως.
Αν και ο πολίτης είχε γράψει και πάλι τα φάρμακά του στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας πριν από ένα μήνα χωρίς πρόβλημα, χθες «τα έχασε» όταν το σύστημα τον είχε εξαφανίσει.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Η ορκωμοσία και το κόκκινο ντεκολτέ που έβγαλε μάτια!

Ορκίστηκαν  οι 300 βουλευτές που απαρτίζουν το Σώμα της ΙΖ’ κοινοβουλευτικής περιόδου (Α΄ Σύνοδος) όπως προέκυψε από τις εθνικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.
Της εναρκτήριας συνεδρίασης προήδρευσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ως ο παλαιότερος από τους επανεκλεγέντες αντιπρόεδρους της προηγούμενης Βουλής, ο οποίος πριν από την ορκωμοσία υποδέχθηκε τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου που τον συνόδευσαν.

Ο Πάνος και το σπασμένο αριστερό πόδι του γιου του

Ο Πάνος Καμμένος νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα όταν τον ενημέρωσαν ο γιος του ότι έσπασε το πόδι του, … λόγω του προεκλογικού σποτ με το αριστερό χέρι του Αλέξη Τσίπρα!!!  
 Όπως έγραψε ο ίδιος στο twitter «ο μικρός έσπασε στα αλήθεια το αριστερό πόδι».

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Τώρα σωθήκαμαν … θα είναι υποψήφιος ο Άδωνις!!!

Μετά και την γενική κατακραυγή, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ, έκανε αποδεκτή την ένσταση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη και θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.
Σε δηλώσεις του, σημείωσε ότι η αρχική απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ήταν τυπικώς ορθή, καθώς πράγματι άργησε λίγα λεπτά, και ευχαρίστησε τον κ. Παπαμιμίκο και όλα τα μέλη για την απόφαση που έλαβαν.

«Έκοψαν» τον Άδωνι, … φωτιά στο Twitter


Η ανακοίνωση της απόρριψης της υποψηφιότητας Γεωργιάδη για την προεδρία της ΝΔ, έπεσε σαν κεραυνός στα στέκια των Νεοδημοκρατών και όχι μόνο!
Προκάλεσε δικαιολογημένα οργή και όπως ήταν φυσικό πανικό στο Twitter!
Μέσα σε μία ώρα το hashtag #adonisforpresident (ο Άδωνις για πρόεδρος) έγινε το δημοφιλέστερο στην Ελλάδα.

Ο χάρος βγήκε παγανιά!

Μείωση στις γεννήσεις και αύξηση στους θανάτους στην Ελλάδα το 2014.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) που αποτυπώνουν την εξέλιξη των δημογραφικών μεγεθών στη χώρα, σε 92.148 ανήλθαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα κατά το 2014, παρουσιάζοντας μείωση  κατά 2,1 % σε σχέση με το 2013, που είχαν ανέλθει σε 94.134.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Υποψηφιότητα-έκπληξη της τελευταίας στιγμής για τη ΝΔ!

Θα γίνει το μπαμ;
Διαβάζω τα πρωτοσέλιδα και ... πέφτω πάνω σε υποψηφιότητα έκπληξη για τη ΝΔ!
Η "Ελεύθερη Ώρα", για την εγκυρότητα της οποίας αμφιβολία ουδείς έχει, δημοσιεύει την απίστευτη πληροφορία:

Το πρωί βουλευτής, το βράδυ … γκρουπιέρης!

Την πρόθεσή του να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει να μην εγκαταλείψει το Σωματείο Εργαζομένων του Καζίνο Θράκης, γνωστοποίησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Επισήμως υποψήφιος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ κατέθεσε στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με τις απαραίτητες 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ερωτικό ραβασάκι υπαλλήλου μέσω της ... Διαύγειας!!!

Τη συνομιλία της με τον σύντροφό της έβγαλε κατά λάθος στη ... "Διαύγεια" μια δημοτική υπάλληλος!