Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ερασιτέχνης ψαράς έπιασε καλαμάρι … τέρας!

Ένα μεγάλο καλαμάρι έβγαλε ερασιτέχνης ψαράς στην παραλία της Καραθώνας στην πόλη του Ναυπλίου.
 Το καλαμάρι βρέθηκε να κολυμπά κοντά στην ακτή και ο ψαράς χωρίς να χάσει ευκαιρία το έπιασε με τα χέρια του.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Μεταβίβαζαν αγροτικές ενισχύσεις και ... μετά το θάνατό τους

Απάτη σε βάρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) αποκαλύφθηκε από την υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.
Όπως ανακοινώθηκε, δικαιούχοι αγροτικών ενισχύσεων, ενώ είχαν πεθάνει, εμφανίζονταν να μεταβιβάζουν τα Δικαιώματα Ενιαίας Ενίσχυσης (Δ.Ε.Ε.) που κατείχαν σε συγγενικά τους πρόσωπα, ώστε να είναι αυτοί οι δικαιούχοι.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ο Μητροπολίτης Άρτης πήγε γήπεδο και … σκόραρε!

Σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και σκόραρε για καλό σκοπό!
Ο αγώνας εντάσσεται στην προσπάθεια εθελοντισμού που ξεκίνησαν ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας και ο Σύλλογος Τριτέκνων Άρτας με την ονομασία «ΠΑΙΖΟΥΜΕ & ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ».

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ρεσιτάλ Λεβέντη στη Βουλή

Έξω από τα δόντια τα είπε  ο Βασίλης Λεβέντης,  στη δευτερολογία του, στη συζήτηση για το ασφαλιστικό στη Βουλή.
Με τις ατάκες του και τις παρατηρήσεις του εισέπραξε χειροκροτήματα, διαμαρτυρίες και γέλια...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Συνταγή του ΙΚΑ και σε ... χαρτοπετσέτα!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό κατήγγειλε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 μια γυναίκα η οποία πήγε χθες το παιδί της στο παιδιατρικό τμήμα του ΙΚΑ στη Λένορμαν στον Κολωνό.
Εκεί όπως είπε η γιατρός αφού εξέτασε το παιδάκι και του έκανε ένα σφράγισμα, με εργαλεία που δεν ήταν αποστειρωμένα, όπως καταγγέλλει η γυναίκα, σύστησε στην μητέρα να δώσει προληπτικά στο παιδί αντιβίωση.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Πάρτι με υπερωρίες στο Δήμο ...

Ιδιαίτερα γαλαντόμος προς τον εαυτό του αλλά και σε υπαλλήλους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, με την έγκριση μάλιστα του Δημάρχου, απεδείχθη το πρώτο επτάμηνο του 2015 ο προϊστάμενος του Τμήματος Κίνησης Οχημάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτη γκάφα της ΕΡΤ στην επίσημη ιστοσέλιδα της

Viral έχει γίνει η γκάφα της ΕΡΤ όταν ένας υπάλληλος νομίζοντας ότι βρισκόταν στο προσωπικό του προφίλ κοινοποίησε μία φωτογραφία.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Η ατάκα του αγρότη στο MEGA….

Ο εκπρόσωπος των αγροτών περίμενε μιάμιση ώρα στο κρύο να τον βγάλουν στον αέρα του "Mega Σαββατοκύριακο" και τους … την είπε με τον πλέον απρόσμενο τρόπο!
Η σύνδεση της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο» με τα διόδια των Μαλγάρων και τον εκπρόσωπο των αγροτών Κώστα Ανεστίδη ξεκίνησε επεισοδιακά λόγω της αναμονής του για αρκετή ώρα στο κρύο: 

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ιερέας «μαϊμού» εξαπάτησε ... ιερέα κανονικό!

Ο κληρικός πίστεψε ότι θα μπορούσε να πάρει ανάσα από την οικονομική κρίση χάρη στα αναδρομικά ενός επιδόματος, που όμως για να τα εισπράξει έπρεπε πρώτα να ... πληρώσει
 Θύμα ενός νεαρού που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και του συστήθηκε ως ... συνάδελφός του, έπεσε ένας κληρικός από το Διδυμότειχο που πίστεψε ότι θα μπορούσε να πάρει ανάσα από την οικονομική κρίση χάρη στα αναδρομικά ενός επιδόματος, που όμως για να τα εισπράξει έπρεπε πρώτα να ... πληρώσει!

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Που πήγε η κότα του … Μαξίμου;

Λύθηκε το … μυστήριο για την τύχη της άσπρης κότας που «επισκέφθηκε» το Μέγαρο Μαξίμου, περιστατικό, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μέσων ενημέρωσης και social media.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δίνει «σύνθημα» στους κτηνοτρόφους να χύσουν το γάλα τους On camera

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν  στο λιμάνι της Νάξου, αγρότες και κτηνοτρόφοι με αφορμή το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Όλοι είχαν συγκεντρωθεί γύρω από τον δημοσιογράφο Νικόδημο Λιανό, ο οποίος βρίσκεται στον αέρα της εκπομπής «Τώρα» του ΣΚΑΪ.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Μία κότα ... στο Μαξίμου!

Την ώρα που όλοι περίμεναν την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη για να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, μία άγνωστη γυναίκα πέταξε μία κότα μέσα στο προαύλιο, αφήνοντας άφωνους δημοσιογράφους, οπερατέρ και αστυνομικούς.
Η γυναίκα φορούσε μία μπλούζα που έγραφε «Παριστάνετε τους κόκορες αλλά είστε κότες».

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ιερέας με 500 χιλ. ευρώ, 2 ηθοποιοί με καταθέσεις 3εκ. ευρώ

Ένας ιερέας με καταθέσεις 500.000 ευρώ, δυο ηθοποιοί με λογαριασμούς τριών εκατομμυρίων και πλαστικοί χειρουργοί με δεκαψήφιες καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, είναι τα πρώτα ψάρια που έπιασε το υπουργείο Οικονομικών, αξιοποιώντας τις λίστες που πρόσφερε στην ελληνική κυβέρνηση ο υπουργός Οικονομικών της Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Μαθηματικό τρικ που βρίσκει την ηλικία σας και το νούμερο των παπουτσιών σας...

Το παρακάτω τρικ έχει πλάκα αφού με πολλαπλασιασμό, αφαίρεση και πρόσθεση σου βγάζει πόσο χρονών είσαι αλλά και τον αριθμό του παπουτσιού σου.
Τα βήματα είναι τα εξής απλά:
Πάρτε τον αριθμό παπουτσιού σας.
Πολλαπλασιάστε τον με το 5.
Προσθέστε 50
Πολλαπλασιάστε το με το 20.
Προσθέστε 1016.
Αφαιρέστε με το έτος γέννησής σας.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ο Γιάνης θα εγκαινιάσει το νέο του κόμμα στο ... Βερολίνο

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, όπως είναι γνωστό σε πολλούς, θα ανακοινώσει την ίδρυση ενός νέου αριστερού κόμματος, και μάλιστα στο Βερολίνο, στις 9 Φεβρουαρίου 2016.
Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι ο χώρος που ο κ. Βαρουφάκης θα ανακοινώσει το νέο του κόμμα DIEM25 βρίσκεται απέναντι από το γραφείο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε!
Με τον οποίο, ως γνωστόν, δεν διατηρεί και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις...

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η γρίπη προ πυλών

Ανήσυχοι εμφανίζονται οι γιατροί σχετικά με την υγειονομική θωράκιση της χώρας έναντι της εποχικής γρίπης, καθώς τα κρούσματα παρουσιάζουν αυξητική τάση. Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ μέχρι χθες το απόγευμα είχαν καταγραφεί 36 σοβαρά κρούσματα και 5 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.
 Σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αναφέρει ότι είναι η πρώτη χρονιά φέτος που δεν υπήρξαν εκστρατείες ενημέρωσης, για τον αντιγριπικό εμβολιασμό, με αποτέλεσμα η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού να είναι ιδιαίτερα χαμηλή. 

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ο Γιάννης άρχισε την μαύρη προπαγάνδα (υπέρ Κυριάκου)…

Ο στρατευμένος κονδυλοφόρος, Ιωάννης … άρχισε την δουλειά που ξέρει πολύ καλά…
Ο κ. Γιάννης, αγιογράφησε την προσωπικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας το εξής φοβερό:

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

«Μπούκαραν» στο σπίτι για να κλέψουν τη σόμπα!

Μια... σόμπα, μια τηλεόραση και διάφορα ρούχα έκλεψαν δύο ανήλικα κορίτσια από σπίτι στην Ξάνθη.
Πρόκειται για μια 17χρονη και μια 15χρονη που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Έδωσαν λάθος... νεκρό στους συγγενείς

Ένα μακάβριο γεγονός εκτυλίχτηκε το Σάββατο σε χωριό του Ερύμανθου στην Αχαΐα.
Κατά τη διάρκεια της κηδείας διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει λάθος με τον νεκρό στο φέρετρο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο υιός φώναξε: 
«Δεν είναι αυτός ο πατέρας μου».

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ανακάλυψε τάφο του 4ου π.Χ. αιώνα στην αυλή του σπιτιού του!

Σε λαθρανασκαφή στην αυλή του σπιτιού του είχε προβεί ένας 63χρονος στην Αμαλιάδα. 
Οι αστυνομικές αρχές μετά από έρευνα που έκαναν εντόπισαν τάφο του 4ου π.Χ. αιώνα και αρκετά κτερίσματα. 
Ο δράστης συνελήφθη ενώ στην υπόθεση ενεπλάκη και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας.
Ο 63χρονος διαμένει μόνιμα στην έξοδο της Αμαλιάδας προς Σαβάλια. Από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί προέβησαν σε έλεγχο στο σπίτι του το πρωί του Σαββάτου.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Αλιεύθηκε καρχαρίας 2,5 μέτρων στην Ύδρα

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στην παραλία του Πόρου για να δει τον καρχαρία, μήκους 2,5 μέτρων, που αλίευσε σήμερα στα ανοιχτά της Ύδρας ένας ψαράς. 
Ο καρχαρίας Σαπουνάς - το επιστημονικό όνομα είναι Cetorhinus maximus – Κητόρινος ο μέγιστος - είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ζωντανό ψάρι, μετά τον φαλαινοκαρχαρία, με μήκος που μπορεί να φτάσει μέχρι 12 μέτρα και βάρος 19 τόνους, αν και σπάνια ξεπερνά τα 8 μέτρα μήκος και τους 5 τόνους βάρος. 

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Βρήκε 800 ευρώ σε καφετέρια και τα παρέδωσε

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, η οικονομική κρίση μπορεί να μας έχει κάνει να χάσουμε πολλά αλλά όχι και τις αξίες μας.
Σε καφετέρια του Διδυμοτείχου γυναίκα βρήκε μία τσάντα η οποία περιείχε το ποσό των 800 €, την οποία και παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.
Η τσάντα έπειτα παραδόθηκε στον κάτοχο της.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Η πρεσβυτέρα βούτηξε για το σταυρό!!!

Με το χιόνι να κάνει ακόμη αισθητή την παρουσία του, το κρύο και την ομίχλη να συνθέτουν το σκηνικό του καιρού και αρκετό κόσμο τελέσθηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια, στον Δαφνώνα στην ορεινή Ξάνθη την Τετάρτη.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Τσακώθηκαν για τον Σταυρό στα Φάρσαλα!

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη χθες το πρωί στα Φάρσαλα κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων που πραγματοποιήθηκε στις πηγές του Απιδανού ποταμού.
Ο ιερέας έριξε στο νερό τον σταυρό, αλλά ουδείς μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. 

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ο ιερέας … αστόχησε στην ρίψη του Σταυρού

Ο ιερέας δεν κατάφερε να ρίξει με την πρώτη προσπάθεια τον Σταυρό στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα, με αποτέλεσμα να πέσει λίγα μέτρα μακριά, ανάμεσα στον κόσμο στον Αγιασμό των Υδάτων στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό κέντρο του δήμου Ωραιοκάστρου.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Απολύεται «κοπανατζής» υπάλληλος από τη Βουλή

Κατείχε θέση επιμελητή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και απουσίαζε αδικαιολόγητα από την υπηρεσία του από τις 6 Οκτωβρίου 2014
Το δρόμο της εξόδου από τη Βουλή βλέπει «κοπανατζής» υπάλληλος, έπειτα από την καταγγελία της σύμβασης εργασίας, στην οποία προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Από αποθέματα χρυσού πάμε καλά!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καταλαμβάνουν την πρώτη θέση, με τη Γερμανία να βρίσκεται στην δεύτερη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην τρίτη Έκθεση για την ζήτηση του χρυσού, αλλά και τις ποσότητες, που κατέχουν οι 40 μεγαλύτερες σε αποθέματα χρυσού χώρες και θεσμοί, εξέδωσε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Προσπάθησαν να παρκάρουν ταυτόχρονα και ... τράκαραν

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην οδό Αβέρωφ, στο κέντρο της Λαμίας.
Λίγο η βιασύνη για τις αγορές της τελευταίας στιγμής, λίγο η... απόγνωση για τις θέσεις στάθμευσης που αποτελούσαν είδος προς εξαφάνιση, δεν ήθελε και πολύ ένα πραγματικά πρωτοφανές ατύχημα.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Το παρκάρισμα της χρονιάς!

Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε: «νύχτα το πήρε το δίπλωμα;» 
Και όμως η γυναίκα αυτή και έχει δίπλωμα και οδηγάει.
 Ο χώρος στον δρόμο ήταν τεράστιος σαν διάδρομος αεροδρομίου. 
Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα βρισκόντουσαν σε μεγάλη απόσταση σταθμευμένα. 
Χωρούσε να παρκάρει όχι το μικρό αυτοκινητάκι της αλλά ολόκληρο υπερωκεάνιο. 
Αλλά τα φαινόμενα απατούν.

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Αν και δίσεκτο το έτος …το πήρε απόφαση να παντρευτεί!

Με αγγελία ζητά γνωριμία με κοπέλα από 30 ως 42 ετών με σκοπό το γάμο, ενώ δεν έχει πρόβλημα να φέρει και τους γονείς της!
Αφήνει μάλιστα από κάτω και το κινητό του για να τον καλέσουν!