Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Οχιά πήγε … Δικαστικό Μέγαρο

Ένα φίδι, μήκους ενός και πλέον μέτρου, εμφανίσθηκε στον κήπο του Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο και έγινε αντιληπτό από διερχόμενους προκαλώντας αναστάτωση.

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Του έκοψαν το ρεύμα και έδειρε τον υπάλληλο της ΔΕΗ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στην Ζάκυνθο όταν υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε επιχειρηματία που είχε οφειλές προς τη ΔΕΗ.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Απάτη με αποδείξεις εν … αναμονή!

Η αύξηση του ΦΠΑ όχι μόνο δεν έκανε πιο έντιμους τους φορολογούμενους, αλλά όπως φαίνεται οδήγησε πολλούς επιχειρηματίες στον «κακό» δρόμο, όπου κανείς δεν κόβει αποδείξεις.
Μια περίπτωση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις είναι αυτό που έκανε κάποιος επιχειρηματίας στην Κέρκυρα, ο οποίος έχει αναψυκτήριο.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Η Άννα Κορακάκη πέτυχε έναν πραγματικό άθλο που στην πρώτη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό στον τελικό της σκοποβολής των 25 μέτρων.
Η 19άχρονη πρωταθλήτρια πριν από μερικές ημέρες είχε κατακτήσει το χάλκινο στο αεροβόλο 10 μέτρων, επιτυχία που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν άλλο Έλληνα αθλητή (δύο Ολυμπιακά μετάλλια στους σύγχρονους Αγώνες).

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

O «τρελο-Έλληνας» μηχανικός ανελκυστήρων που αποδείχτηκε ... διάνοια

O «τρελο-Έλληνας» μηχανικός ανελκυστήρων που αποδείχτηκε διάνοια στην πυρηνική φυσική
 Μια από τις πιο περίεργες, και πιθανότατα πιο επικίνδυνες, πυρηνικές δοκιμές έλαβε χώρα στα τέλη του 1958 και έφερε τη σφραγίδα ενός ελληνοαμερικανού μηχανολόγου μηχανικού που άρχισε να μελετά μόνος εγχειρίδια πυρηνικής φυσικής στη γερμανοκρατούμενη Ελλάδα!

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και εξαπάτησαν ηλικιωμένο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την Παρασκευή το πρωί, σε χωριό της Ξάνθης, εξαπάτησαν 79χρονο ημεδαπό.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Γάμος στα 35.000 πόδια!!!

Η Nathaly Eiche θεώρησε ότι η ίδια και ο επί σειρά ετών σύντροφός της, Jurgen Bogner, πετούσαν από το σπίτι τους, στη Βιέννη προς στην Αθήνα για διακοπές.
Ωστόσο ο σύντροφός της είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του. 
Όταν κάθισαν στις θέσεις τους και μάλιστα δίπλα στην έξοδο κινδύνου των αυστριακών αερογραμμών, μια χορωδία άρχισε να τραγουδάει ένα τραγούδι του Bruno Mars που έλεγε ότι θέλει να την παντρευτεί! 

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Θα έριχναν στην αγορά 27.577 πλαστά 2ευρα

Μια σημαντική υπόθεση κυκλώματος παραχάραξης νομισμάτων έφερε στο φως το Τελωνείο Κήπων, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Οι ελεγκτές της ομάδας Δίωξης του Τελωνείου, μετά από έλεγχο σε Ι.Χ. με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, που έκανε είσοδο στη χώρα μας με προορισμό την Γερμανία και οδηγό Τούρκο υπήκοο, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Γερμανία, εντόπισαν 27.577 παραχαραγμένα νομίσματα των 2 ευρώ.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

«Πάρτι» φορολογικών παραβάσεων στη Χαλκιδική

Περισσότερες από 500 παραβάσεις βεβαιώθηκαν τον Ιούλιο, κατά τους αστυνομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν σε διάφορες τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καλοκαιρινή περίοδο.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ζευγάρι και πεθερές πιάστηκαν στα χέρια

Μια απίστευτη οικογενειακή περιπέτεια στον Αλμυρό Μαγνησίας ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο και από ότι φαίνεται βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη...
Όλα ξεκίνησαν όταν η 35χρονη σύζυγός του 40χρονου παραδέχθηκε ότι μεταμφιέστηκε σε ληστή προκειμένου να χτυπήσει την 80χρονη πεθερά της.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Τα «μαύρα» από τις κατάμαυρες λιμουζίνες της Μυκόνου

Οι ελεγκτές της ΓΓΔΕ που βρίσκονταν στο νησί της Μυκόνου, έπεσαν πάνω σε... φλέβα χρυσού περιδιαβαίνοντας την κεντρική πλατεία του νησιού.
Αστραφτερές, κατάμαυρες λιμουζίνες περίμεναν τους πελάτες τους αλλά οι μισθωμένοι οδηγοί έπεσαν στα νύχια των εφοριακών, οι οποίοι ζήτησαν το αυτονόητο: αποδεικτικά εκμίσθωσης ήτοι τα αναγκαία φορολογικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την είσπραξη των μισθωμάτων άρα και την απόδοση των αναλογούντων φόρων. 
Σύμφωνα με πληροφορίες και στις τέσσερις περιπτώσεις που ελέγχθηκαν, δεν υπήρξε το παραμικρό φορολογικό στοιχείο κοινώς όλη η διαδικασία κινείται στη γκρίζα ζώνη της παραοικονομίας.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Break dance στην Αρκαδία με ... κλαρίνο!

Χορεύει break dance ακούγοντας κλαρίνα σε πανηγύρι της Αρκαδίας!

Μάλιστα, ο φίλος του, τον χειροκροτεί και ανά περιόδους τον συνοδεύει με τον αγνώστων στοιχείων πρωταγωνιστή να τα δίνει όλα και οι φιγούρες του να κλέβουν την παράσταση!