Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

O Θάνος ισχυρίζεται ότι είναι συγγενής με τον Τσε Γκεβάρα!!

Σε ανάρτησή του το απόγευμα της Δευτέρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγησε την συγγένειά του, λέγοντας πως ο μικρότερος γιος του Γκεβάρα, ο Ερνέστο παντρεύτηκε μια δεύτερη εξαδέλφη του και πως τα παιδιά τους, τα εγγόνια του Τσε, είναι ανιψιά του.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Μας σερβίρισε ξαναζεσταμένη (αερό) σούπα…

Μια ομιλία που τα είχε όλα. 
Αντιγραφή και επανάληψη προεκλογικών ομιλιών  των τελευταίων 40 χρόνων, από αρχηγούς κομμάτων, πρωθυπουργούς, υπουργούς!
Ο αρχηγός της ΝΔ μίλησε για την Ιόνια Οδό, την Εγνατία, το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο, τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό στα Ζαγοροχώρια, την λίμνη, το Ρυθμιστικό της πόλης και πολλά άλλα τα οποία οι Ηπειρώτες τα έχουν ακούσει αμέτρητες φορές.
Το πιο ωραίο ήταν  όταν είπε ότι ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης οραματίστηκε σαν πρωθυπουργός την Εγνατία Οδό!!!
Η Ομιλία

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Με 55 ευρώ στην Πρέβεζα παντρεύεσαι!!!

Με το ποσό των 55 ευρώ επιβαρύνονται τα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν στο Δημαρχείο Πρέβεζας.
Αυτό ήταν το αντίτιμο που ίσχυε για το 2016.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Καίριο χτύπημα στη φοροδιαφυγή…

Καίριο χτύπημα στη φοροδιαφυγή από τις  αρχές που συνέλαβαν  έναν 82χρονο άνδρα στην Χαλκίδα επειδή πούλαγε κομπολόγια.
Μεγάλο χτύπημα στην «παρανομία» και στο παρεμπόριο.
Πρόκειται για έναν 82χρόνο ο οποίος συνελήφθη από άνδρες του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, το πρωί της Τετάρτης, την ώρα που έστηνε την πραμάτεια του με τα κομπολόγια και άλλα συναφή είδη, στην παραλία της πόλης.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Μοιρολόι από τον Χρήστο Χαλιγιάννη (Χαλίλης)

Μοιρολόι από τον Χρήστο Χαλιγιάννη (Χαλίλης) και την κομπανία των Χαλιγιάννηδων, (δεκαετία του ΄70), σε ένα όμορφο μοιρολόι με γύρισμα πωγωνήσιο.

Στο κλαρίνο ο εξαιρετικός Χρήστος Χαλιγιάννης (Χαλίλης)!


Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Νέος ιός έχει κατακλύσει το Facebook

Τις τελευταίες ώρες έχει σημάνει συναγερμός στο Facebook μετά την κυκλοφορία ενός νέου ιού, ο οποίος μεταδίδεται μέσω του chat.
Πρόκειται για αρχείο φωτογραφίας, το οποίο φέρεται να έχει αποστολέα οποιονδήποτε φίλο-χρήστη. 
Αρχικά δείχνει «αθώο», για να ανοίξει ζητά ειδικό πρόγραμμα, το οποίο όταν το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας στέλνει το αρχείο αυτό σε όλους τους φίλους σας.

Μάλιστα, «νεκρώνει» και η επιλογή των «ρυθμίσεων» και της «αποσύνδεσης» στο προφίλ, από όπου έχει σταλεί.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

13χρονος δεξιοτέχνης του κλαρίνου

Ο 13χρόνος  Δημήτρης, από την Άρτα μάγεψε με την δεξιοτεχνία του στο κλαρίνο  το Junior Music Stars.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε μάλιστα έκπληξη στον μικρό φέρνοντας τον αγαπημένο του μουσικό, Θανάση Βασιλόπουλο!!!

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

"Απαγορεύεται" και o ... καφές!

Με την αύξηση της φορολόγησης του καφέ, δεν επηρεάζεται μόνο η "τσέπη" του καταναλωτή, αλλά απειλούνται με κλείσιμο εκατοντάδες επιχειρήσεις του κλάδου και επομένως χιλιάδες θέσεις εργασίας. 
Η νέα φορολογική καταιγίδα που έρχεται από τις αρχές του χρόνου δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Και δεν είναι μόνο τα βαρία ή τα δύσκολα, αλλά και καθημερινές συνήθειες όπως ο καφες που με την νέα υπερφορολογία από την 1η Ιανουαρίου καθίσταται είδος πολυτελείας. Συγχρόνως, σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι καφεκόπτες.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Έρανοι «μαϊμού» ενόψει γιορτών

Παριστάνοντας τον συνταξιούχο αστυνομικό έκανε έρανο στο Βόλο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ένας 53χρονος Έλληνας, ο οποίος πωλούσε ημερολόγια με το λογότυπο ενός πιθανότατα ανύπαρκτου σωματείου με τίτλο «Σύλλογος Συνταξιούχων και Απόστρατων Ελλήνων Αστυνομικών».

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ηλεκτρονική απάτη κατά επαγγελματιών και εμπόρων

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των προληπτικών της δράσεων, ενημερώνει τους επαγγελματίες, για την πρόληψη και αποφυγή εξαπάτησής τους από τις συνεχώς μεταλλασσόμενες μορφές εξαπάτησης, μέσω του διαδικτύου.
Συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, επιτήδειοι με χρήση της μεθόδου «man in the middle», παρεμβαίνουν σε τμήματα της επικοινωνίας μεταξύ συναλλασσόμενων επαγγελματιών και εμπόρων με επιχειρήσεις του εξωτερικού και τους πείθουν να καταθέσουν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, διαφορετικούς από αυτούς που είχαν αρχικά συμφωνηθεί.
Πιο αναλυτικά, η μέθοδος δράσης για τη συγκεκριμένη μορφή απάτης είναι η ακόλουθη:

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η γιαγιά και το ζαρκάδι!

Το μικρό ζαρκάδι συμπεριφέρεται σαν… κατοικίδιο και δέχεται μάλλον αδιαμαρτύρητα τη φροντίδα και τα χάδια μιας ηλικιωμένης γιαγιάς.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Κλοπές χρυσών δοντιών από νεκρούς και μαύρο χρήμα σε κοιμητήριο

Μία απίστευτη φάμπρικα «μαύρου» χρήματος και εκμετάλλευσης του ανθρώπινου δράματος έχει στηθεί τα τελευταία δέκα χρόνια στο δημοτικό κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τον χώρο λυμαίνεται μια ομάδα εργαζομένων και ιδιωτών, οι οποίοι θησαυρίζουν, ενώ παράλληλα υπάρχουν και έγγραφες καταγγελίες για κλοπή  χρυσών δοντιών από νεκρούς και μεγάλων ποσοτήτων καντηλιών τα οποία στην συνέχεια είτε επαναπωλούν, είτε τα δίνουν για «λιώσιμο»

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ρύθμιση οφειλών σε δήμους, στο ... μακρινό μέλλον, … μέχρι και 2.129 ετών!!!

Mετά από απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκου Βούτση, Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνου Σκουρλέτη, με ημερομηνία 3 Απριλίου 2015 και θέμα "Συμψηφισμός οφειλών δήμων προς Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία" oι Δήμοι Αμαρουσίου, Πειραιά και Φυλής μπορούν να ξεχρεώσουν τις οφειλές τους κάποια στιγμή στο ... μακρινό μέλλον!

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ρακοκάζανα Δολιανών

Μια από τις πιο πετυχημένες εκδηλώσεις που έχει γίνει θεσμός, του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών «Γεννάδιος» τα ρακοκάζανα…


Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

XXXL πανσέληνος στις 14 Νοεμβρίου

Το μεγαλύτερο φεγγάρι που είχαν ποτέ την ευκαιρία να δουν οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι σήμερα ζωντανοί, θα υπάρξει κατά την πανσέληνο της 14ης Νοεμβρίου.
Τη μέρα εκείνη η Σελήνη θα πλησιάσει στη Γη περισσότερο από κάθε άλλη φορά και έτσι θα φαίνεται η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει μετά το 1948, δηλαδή εδώ και σχεδόν 70 χρόνια.
Η επόμενη φορά που το φεγγάρι θα βρεθεί πάλι τόσο κοντά και θα φαίνεται τόσο μεγάλο και φωτεινό, θα είναι το Νοέμβριο του 2034, σύμφωνα με τη NASA.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ρεζέρβα αξίας σαράντα έξι χιλιάδων ευρώ!!!

Στη σύλληψη ενός 42χρονου οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ανωτέρω 42χρονος σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Κι όμως ο Μπογδάνος προέβλεψε και την νίκη Τραμπ!

Κι όμως, όταν όλοι έδιναν Χίλαρι, με άρθρο του στην ιστοσελίδα marketnews, ο ιδιόρρυθμος δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Τραμπ φαβορί και να υποστηρίξει ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων θα έπεφταν για ακόμα μια φορά έξω.
«Το να μη συμβεί στις ΗΠΑ εκείνο που βλέπουμε παντού θα είναι μάλλον έκπληξη. Όποτε και οπουδήποτε έχουν κληθεί να αποτυπώσουν εκλογική πρόθεση σε πρώτη αναμέτρηση με μεγάλο ''αντισυστημικό'' πόλο τα τελευταία χρόνια, οι εταιρίες δημοσκοπήσεων πέφτουν έξω. 

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Αυτοί που «φύγαν»…

Αφιερωμένο σ΄ αυτούς  που «φύγαν» πολύ νωρίς, είναι το βίντεο  του συνδημότη κ. Νάτση Χρήστου.
....
Για να μαθαίνουμε κι εμείς οι νεότεροι πως γλεντούσαν οι μερακλήδες!!





Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Οικοδόμος χρωστάει 60.000 ευρώ στον ΟΑΕΕ ενώ δεν ήταν ποτέ ασφαλισμένος στο ταμείο

Mήνυση κατά παντός υπευθύνου για απάτη υπέβαλε χθες, ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 54χρονος Ροδίτης, κάτοικος Καλυθιών, έγγαμος πατέρας 4 παιδιών, που βρέθηκε να οφείλει σημαντικά ποσά στον ΟΑΕΕ από δραστηριότητες που ουδέποτε είχε.
 Όπως περιγράφει στην μήνυσή του, άγνωστος δράστης, σε χρόνο που δεν μπορεί επακριβώς να προσδιορίσει, κατάφερε με άγνωστο τρόπο, να πλαστογραφήσει την αστυνομική ταυτότητά του, χωρίς να το αντιληφθεί με σκοπό να προσπορίσει ίδιον περιουσιακό όφελος με αντίστοιχη βλάβη του και ειδικότερα με αυτήν πραγματοποίησε εγγραφή στο ασφαλιστικό ταμείο του ΟΑΕΕ, χρεώνοντας εκείνον ως φερόμενο ασφαλισμένο – ελεύθερο επαγγελματία.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Χασάπης πιάστηκε στα χέρια με πελάτη για ένα χρέος 40 ευρώ!!!

Όλα έγιναν στις 23:00 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν το κρεοπωλείο ήταν κλειστό.
Ο χασάπης πιάστηκε στα χέρια με πελάτη για ένα χρέος 40 ευρώ!
Οι δύο άνδρες που είναι και γείτονες είχαν μια διαφωνία ως προς το ακριβές ύψος της οφειλής και όταν ο πελάτης είπε ότι τελικά δεν έχει τα χρήματα για να εξοφλήσει το χρέος του, ο κρεοπώλης εξερράγη και μαζί με ένα φίλο του που βρισκόταν στο κατάστημα άρχισαν να του ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές στην πλάτη.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

«Τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ είναι 190 εκατ. ευρώ, θα εξοφληθούν σε …. 400 χρόνια!!!!»

«Το ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζει τις οφειλές του», είπε ο Σαλαγιάννης στην κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή
«Όλα τα δάνεια που πήρε το ΠΑΣΟΚ, έδωσε ως εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση. Ήταν η πιο ισχυρή εγγύηση όπως και όλοι οι τραπεζίτες διαβεβαίωσαν».
Αυτό δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης, στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τη νομιμότητα των δανείων κομμάτων και ΜΜΕ από τράπεζες.
Στην κατάθεσή του, που συνεχίζεται, ο κ. Σαλαγιάννης παραδέχτηκε ότι έγιναν σπατάλες και υπερβολές σε ό,τι αφορά τις δαπάνες, τόνισε ωστόσο ότι αυτό αφορά, όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά όλα τα κόμματα, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τα δάνειά τους ως «χιονόμπαλα που τρέχει στην πλαγιά».
«Και υπερβολές και σπατάλες έγιναν στο κόμμα. Κάναμε όμως και την αυτοκριτική μας και έχουμε περιορίσει τις δαπάνες κατά 96%» ανέφερε.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Είχε τρομερή έμπνευση και …

Ένας παίκτης του στοιχήματος φαίνεται ότι είχε τρομερή έμπνευση αλλά και ... τύχη!
Τι έπαιξε ο άνθρωπος;
Τρεις αγώνες από το Europa league, οι δύο εκ των οποίων αφορούσαν παιχνίδια Ελληνικών ομάδων!
Έχουμε και... λέμε:

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Επίθεση αρκούδας σε κυνηγό

Επίθεση από αρκούδα δέχτηκε κυνηγός στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο.
Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν ζητώντας την αυξημένη προσοχή των κυνηγών.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΕΛ.ΑΣ: Προσοχή… Κάποια τηλεφωνήματα κοστίζουν ακριβά

Η Ελληνική Αστυνομία στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο, στο YouTube, στο Facebook και στο Twitter ανάρτησε βίντεο που αποσκοπεί στην ενημέρωση των πολιτών για την προστασία τους από τηλεφωνικές απάτες, οι οποίες τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει «επιδημία», κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων ανθρώπων.
Το βίντεο δημιουργήθηκε από τη θεατρική ομάδα της Αστυνομίας με στόχο να κυκλοφορήσει ευρέως, ώστε να γίνει βίωμα στους πολίτες για να αντιδρούν αμέσως σε περίπτωση που κάποιοι επιχειρήσουν να τους εξαπατήσουν.
Το συγκεκριμένο υλικό ξεκινάει με την επισήμανση «κάποια τηλεφωνήματα κοστίζουν ακριβά» και περιλαμβάνει υποτιθέμενη συνομιλία ηλικιωμένης γυναίκας με άγνωστο άτομο, που δηλώνει αστυνομικός και ζητάει δήθεν 10.000 ευρώ για να βοηθήσει τον γιο της, που σκότωσε σε τροχαίο ένα παιδί, προκειμένου να μην πάει φυλακή.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Δημοσκοπική άγνοια ή απάτη …δημοσκόπηση βγάζει το άθροισμα στην καρτέλα 130%!!!

Σάλος έχει προκληθεί με νέα δημοσκόπηση της Public Issue η οποία κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης και εμφανίζει τη ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστά της τάξης του 42%.
Για πρώτη φορά στη ιστορία δημοσκόποι φτάνουν μάλιστα στο σημείο να σχολιάζουν άλλη εταιρία αφού όπως λένε η Public Issue προχώρησε σε πρωτοφανή λαθροχειρία η οποία εκθέτει ακόμη περισσότερο τις ήδη εκτεθειμένες εταιρίες δημοσκοπήσεων.
Η εταιρία όπως μπορεί καθένας να δει στις καρτέλες που έχει δώσει στη δημοσιότητα, εμφανίζει ποσοστά των κομμάτων τα οποία αν αθροιστούν καλύπτουν το 100%.