Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Γλέντι στην Ιερά Μονή Σωσίνου

Γλέντι στην Ιερά Μονή Σωσίνου με την κομπανία του Βαγγέλη Χαλιγιάννη, βίντεο του κ. Χρήστου Νάτση.   (1995)  



Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ο «αστυνόμος» Πρέκας αποκαλύπτει!

Ο Κώστας Πρέκας μίλησε χθες για τον θάνατο του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου και υποστήριξε ότι έχει δολοφονηθεί.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Freddo ο ηθοποιός προκάλεσε αίσθηση με την δήλωση του ότι έχει πληροφόρηση για τη δολοφονία, όπως λέει.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Πανηγύρι τ' Αη Γιαννιού στα Κάτω Ραβένια Πωγωνίου

Πανηγύρι τ' Αη Γιαννιού στα Κάτω Ραβένια Πωγωνίου, με τον Μπένυ (Κώστας Χαλιγιάννης), βίντεο του κ. Χρήστου Αθανασίου (2013).



Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

«Μας στείλατε, "καχεκτικά" τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, … τα επιστρέφουμε»

Ξέσπασε κόντρα μεταξύ του δήμου Δοξάτου Δράμας και του δασαρχείου της περιοχής με αφορμή τα ... χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Όπως προκύπτει από την ειρωνική ανακοίνωση του γραφείου του δημάρχου Δοξάτου, το τοπικό δασαρχείο έστειλε στο δήμο τέσσερα χριστουγεννιάτικα δέντρα προκειμένου να στολιστούν, ωστόσο, μάλλον, δεν φαίνεται ότι ήταν και τα καλύτερα! Αποτέλεσμα αυτού να εξοργιστούν οι υπεύθυνοι του δήμου και να επιστρέψουν τα δέντρα στο δασαρχείο χαρακτηρίζοντάς τα ως «καχεκτικά»!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Παρακαλαμιώτικη κομπανία

Παρακαλαμιώτικη κομπανία με τους Μιχάλη Χαλιγιάννη κλαρίνο, τον Αντώνη Χαλιγιάννη ντέφι …

Εξαιρετικό βίντεο του κ. Χρήστου Νάτση μας μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω, … στη δεκαετία του ΄90!

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο ιδιοκτήτης του σουβλατζίδικου διεκδικεί ... όσκαρ ευρηματικότητας!!!

Ο περιορισμός του εξωτερικού χώρου και τα δημοτικά τέλη έχουν κάνει τους επιχειρηματίες πιο ευρηματικούς.
Κάποιοι μάλιστα μπορούν να διεκδικήσουν και βραβείο ευρηματικότητας, όπως ο παρακάτω που με μια τάβλα πάνω στο δίκυκλο του, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να τρώνε έξω από το κατάστημά του.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

"Άνοιξε τον δρόμο"

Νέο σποτάκι και νέα επικοινωνιακή καμπάνια από την ΕΛΑΣ για την οδική ασφάλεια
Το αρμόδιο τμήμα της ΕΛΑΣ, έφτιαξε βίντεο, με τίτλο «Άνοιξε δρόμο στη ζωή», με την συμμετοχή τηλεοπτικών δημοσιογράφων του αστυνομικού ρεπορτάζ και του γνωστού ηθοποιού Κώστα Κόκλα, προκειμένου να προωθηθεί στα ηλεκτρονικά μέσα και στο διαδίκτυο, για την ευαισθητοποίηση των οδηγών, εν όψει και των εορτών.

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στους επίσημους λογαριασμούς του Σώματος στο Youtube, το Facebook και το Twitter.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Έπιπλα με έκπτωση 15% σε ... χωρισμένους!!!

Ένα διαφορετικό target group θέλει να προσελκύσει ιδιοκτήτης καταστήματος επίπλων, στη Θεσσαλονίκη, καθώς σε όποιον χωρίσει του πουλάει έπιπλα με 15% έκπτωση.
Μάλιστα για να γίνει αντιληπτό από όλους έβγαλε και διαφημιστική πινακίδα στο πεζοδρόμιο στην οποία το μότο είναι “GAME OVER”.


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Κακόβουλο λογισμικό απειλεί τα ψηφιακά σας δεδομένα

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η αστυνομία σχετικά με το κακόβουλο λογισμικό «CryptoWall» που κλειδώνει τα ψηφιακά δεδομένα.
Το συγκεκριμένο λογισμικό συγκαταλέγεται στις ψηφιακές απειλές τύπου Crypto-Malware, ενώ μπορεί να επηρεάσει όλες τις εκδόσεις λειτουργικού συστήματος.
 Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το κακόβουλο λογισμικό μολύνει έναν υπολογιστή με δύο κυρίως τρόπους, μέσω μολυσμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που εμπεριέχουν κακόβουλα επισυναπτόμενα αρχεία, και μέσω επισφαλών ή μολυσμένων ιστοσελίδων.
Πιο συγκεκριμένα, μετά την εγκατάστασή του στο λειτουργικό σύστημα, χρησιμοποιώντας ένα εξελιγμένο σύστημα κρυπτογράφησης, κρυπτογραφεί - κλειδώνει όλα τα ψηφιακά αρχεία και τα δεδομένα (διαφόρων τύπων αρχείων, ενδεικτικά: *.doc, *.docx, *.xls, *.ppt, *.psd, *.pdf, *.eps, *.ai, *.cdr, *.jpg, κ.λπ.) που είναι αποθηκευμένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη που έχει μολυνθεί από τον ιό, ενώ για να ξεκλειδωθούν τα αρχεία του πρέπει να καταβληθεί χρηματικό ποσό (ransom), σε διαφορετική περίπτωση καθίστανται απροσπέλαστα για τον χρήστη τους.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Μοιρολόι από το Θωμά Χαληγιάννη

Παρακαλαμιώτικο μοιρολόι από το Θωμά  Χαληγιάννη!
Απόσπασμα από την εκπομπή "Ρίζες Ελλήνων" με τον Δημήτρη Βεγγέλη 19/4/2012 στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας.





Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ο μακαρίτης έγραψε την τελευταία του επιθυμία στο κηδειόχαρτο του

Την τελευταία του επιθυμία με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο έκανε πράξη ένας άνδρας στο Άργος.
Ο μακαρίτης είχε φροντίσει πριν φύγει από τη ζωή, να ενημερώσει εκείνους που θα οργανώσουν την κηδεία του, να γράψουν στο κηδειόχαρτο του ποιους δεν θέλει να παραστούν στην κηδεία του.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Βαρύς ο πέλεκυς για ανοιχτοχέρη ιερέα

Σε κάθειρξη 11 ετών και τριών 3 μηνών καταδικάστηκε ιερέας για υπεξαίρεση, πλαστογραφία και απάτη...
Στα δικαστήρια της Λαμίας εκδικάσθηκε  η υπόθεση της υπεξαίρεσης σημαντικού χρηματικού ποσού από το ταμείο των εκκλησιών, στο χωριό Αγία Ευθυμία Φωκίδας.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Συμβουλές για αγορές μέσω Διαδικτύου

 Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή δίνει συμβουλές στους καταναλωτές για όσα πρέπει να προσέχουν κατά τις αγορές τους μέσω διαδικτύου προκειμένου να πραγματοποιούν ασφαλείς αγορές, από αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα και να μην πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης.
Συγκεκριμένα, η Γραμματεία συνιστά στους καταναλωτές, πριν από κάθε συναλλαγή:
•Να βεβαιώνονται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα που επιλέγουν, παρέχει τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς του, όπως υποχρεούται (υπεύθυνο διαχειριστή, εμπορική επωνυμία, ΑΦΜ, αριθμό ΓΕΜΗ), καθώς επίσης και τη διεύθυνσή του και τα στοιχεία επικοινωνίας του (τηλέφωνο, fax, email) και να ελέγχουν αν τα στοιχεία αυτά είναι αληθή. Για διασταύρωση των ανωτέρω στοιχείων, για επιχειρήσεις που έχουν έδρα ή υποκατάστημα στην Ελλάδα, μπορούν να επισκέπτονται και τον διαδικτυακό τόπο του ΓΕΜΗ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.businessregistry.gr

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016