Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

"Χρυσοδάκτυλος" ο μαιευτήρας

Σε υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ πρωταγωνιστεί ένας από τους πιο διακεκριμένους ιατρούς της Ελλάδος, ο οποίος μάλιστα είναι στέλεχος του γνωστού μαιευτηρίου ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.Από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν άνδρες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του ΣΔΟΕ, προέκυψε ότι για το χρονικό διάστημα 2007-2010 ο συγκεκριμένος επιστήμονας, .... εξέδιδε ψευδή φορολογικά στοιχεία καθώς εμφανιζόταν να λαμβάνει «ψίχουλα» για ιατρικές υπηρεσίες τις οποίες παρείχε έναντι αδράς αμοιβής.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι αναφορές του ΣΔΟΕ τον εμφανίζουν να έχει αποκρύψει εισοδήματα άνω των 200.000 ευρώ!Την ίδια στιγμή οι «δηλωμένες» (στην εφορία) αποδοχές του εμφάνιζαν τελείως αντιφατικά οικονομικά μεγέθη σε σχέση με τις κινήσεις των τραπεζικών του λογαριασμών καθώς και άλλων χρηματοοικονομικών προϊόντων που διαχειριζόταν.
Είναι ενδεικτικό ότι ο εν λόγω ιατρός - ο οποίος φέρει την ειδικότητα του μαιευτήρα- συνήθιζε να μην εκδίδει αποδείξεις ή στην καλύτερη περίπτωση να κόβει αποδείξεις για 40 ευρώ τη στιγμή που λάμβανε 4.000 και πλέον ευρώ για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρείχε στους ασθενείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.