Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

"Ο Παπανδρέου έπρεπε να σηκώσει το μεσαίο δάχτυλο..."

Γνωστή για τις εμπρηστικές της δηλώσεις αλλά και για το γεγονός ότι ταπείνωσε παλαιότερα τον Γιώργο Παπανδρέου, η Ισπανίδα γενική γραμματέας της Νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Μπεατρίς Ταλεγόν, αυτή η φορά πήρε το μέρος του πρώην πρωθυπουργού.
 Η Ταλεγόν είναι καλεσμένη στην Διημερίδα Διαλόγου με τίτλο: "έξοδος από την κρίση, η πρόκληση της εναλλακτικής πορείας", που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής στον πολυχώρο «ΑΘΗΝΑΙΔΑ», και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ανάγκη συμμαχίας των χωρών του Νότου της Ε.Ε., είπε ότι ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός, έπρεπε να υψώσει το μεσαίο δάχτυλο στον Σαρκοζί.
"Όταν ο Σαρκοζί ρωτούσε τον Παπανδρέου στις Κάννες «Είσαι ηλίθιος;» αναφορικά με την πρόθεσή του να διεξάγει δημοψήφισμα στην Ελλάδα για τη νέα δανειακή σύμβαση, ο κ. Παπανδρέου αλλά και οι κ.κ. Θαπατέρο και Γκονζάλες, έπρεπε να σηκώσουν το μεσαίο δάχτυλο απέναντι στη Μέρκελ και τον Σαρκοζί", είπε χαρακτηριστικά η κ. Ταλεγόν, κάνοντας παράλληλα και την χειρονομία, με τους παραβρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.