Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Εγεννήθει …«Νέο Κόμμα»

Ένα ακόμη κόμμα, το «Νέο Κόμμα», προστίθεται στον πολιτικό χάρτη, με σαφή προσανατολισμό στον προοδευτικό, κεντρώο και μεταρρυθμιστικό χώρο και χωρίς εξαρτήσεις, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, από πολιτικά κέντρα ή τη συμμετοχή πολιτικών στελεχών.
Στην οργανωτική του επιτροπή συμμετέχουν οι Π. Ελευθεριάδης, Ανδρ. Κούτρας, Γ. Κουτσομύτης, Ν. Λαάρης, Θ. Νικλάνοβιτς και Π. Ξανθόπουλος. Κοινό τους στοιχείο, το νεαρό της ηλικίας και η επιτυχημένη επαγγελματική παρουσία στον κλάδο τους.


Ο κ. Ελευθεριάδης είναι καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στην Οξφόρδη, ο κ. Κούτρας αναλυτής οικονομικών με ειδίκευση στο δημόσιο χρέος, ο κ. Κουτσομύτης σκηνοθέτης-παραγωγός που ζει μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, ο κ. Λάαρης μουσικός, ο κ. Νικλάνοβιτς χημικός μηχανικός και ο κ. Ξανθόπουλος καθηγητής χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η προετοιμασία κράτησε αρκετούς μήνες και το «Νέο Κόμμα» σκοπεύει να δοκιμαστεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές (όχι στις ευρωεκλογές), συμμετέχοντας παράλληλα στις ζυμώσεις και συζητήσεις του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, στον οποίο ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.