Οι ευεργετικές ιδιότητες του σκόρδου είναι πολλές
και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες!
-Προλαμβάνει γρίπη και κρύωμα: Με άλλα λόγια ό,τι
χρειάζεστε για την εποχή αυτή ώστε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας.
Προσθέστε λίγο σκόρδο στις σούπες και στα ψητά κρέατα!
-Καταπολεμά τον καρκίνο: Σύμφωνα με το Αμερικάνικο
Ινστιτούτο έρευνας για τον Καρκίνο, αν αφήσετε το σκόρδο κομμένο και
ξεφλουδισμένο για 10 λεπτά να... «ηρεμήσει» πριν το μαγειρέψετε, τότε έχετε
μειώσει κατά πολύ τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου στο παχύ έντερο.
-Μειώνει την χοληστερόλη: Αν η χοληστερόλη σας
είναι στα ύψη, μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μισή σκελίδα σκόρδου. Τα
αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!
-Βοηθά στη μνήμη: Αν πιάνετε τον εαυτό σας κάπως να
ξεχνάει, μάλλον βρήκαμε το γιατρικό σας! Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με λίγες
σκελίδες σκόρδου ή δοκιμάστε το και ωμό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.