Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Διαχειριστής πολυκατοικίας άφησε πολυκατοικία στα μαύρα σκοτάδια

Στα σκοτάδια έμειναν οι ένοικοι και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων μίας πολυκατοικίας στην Πάτρα, που είχαν χωρίς να το γνωρίζουν βάλει «φέσι» στη ΔΕΗ καθώς ο υπεύθυνος της εταιρείας διαχείρισης εξαφανίστηκε μαζί με τα χρήματα των κοινοχρήστων.
Σύμφωνα με το www.tempo24.gr  από την Παρασκευή η ΔΕΗ διέκοψε το κοινόχρηστο ρεύμα στην πολυκατοικία, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ο κοινόχρηστος φωτισμός, το ασανσέρ, οι τηλεοράσεις η αυτόματη λειτουργία της κεντρικής πόρτας και της γκαραζόπορτας.


Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου, ιδιοκτήτες έσπευσαν να προμηθευτούν φορητές κεραίες τηλεόρασης, προκειμένου τουλάχιστον να μπορούν να έχουν σήμα στους δέκτες τους
Μόνο στη μία από τις τρεις πολυκατοικίες της Πάτρας, το χρέος που άφησε ο επιχειρηματίας στους ενοίκους σε απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ ανέρχεται στο ποσό των 6.000 ευρώ.
Πριν από μερικές ημέρες, ενημερώθηκαν μέσω του νέου λογαριασμού της ΔΕΗ, οτι επίκειται διακοπή του κοινόχρηστου ηλεκτρικού ρεύματος και τότε υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά.
Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον διαχειριστή τους, αλλά μάταια. Οι κλήσεις τους έμεναν αναπάντητες, ενώ ο χώρος όπου στεγαζόταν η επιχείρηση του διαχειριστή είχε αδειάσει χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το αν έχει μετακομίσει σε άλλη διεύθυνση.
Οι ιδιοκτήτες τώρα καλούνται να πληρώσουν και πάλι τα οφειλόμενα χρήματα προκειμένου να μην διακοπεί η ηλεκτροδότηση ενώ αναμένεται σύντομα να κινηθούν νομικά σε βάρος του επιχειρηματία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.