Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ο Βαγγέλης θυμήθηκε το … ΄65

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε σφοδρές κατηγορίες κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι δεν επιδιώκουν συναινέσεις αλλά αποστασίες από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Στο στόχαστρό του μπήκαν ο Πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση τρέφεται από την κατάσταση της αντιπολίτευσης» και έκανε λόγο για «χυδαία προσπάθεια να παρέμβει στα εσωτερικά των κομμάτων, με αφορμή και τη διαδοχή στη ΝΔ».
Με εμφανώς ειρωνική διάθεση ο κ. Βενιζέλος είπε: «Στο ΠΑΣΟΚ είναι εύκολα τα πράγματα, για όλα φταίω εγώ». Στη ΝΔ η κυβέρνηση παίζει το παιχνίδι ο καλός Καραμανλής και ο κακός Σαμαράς». Επεσήμανε δε πως «δημιουργείται έτσι μια ζοφερή εικόνα που θυμίζει το 1965» και εξήγησε: «Με εμπειρογνώμονα ακροδεξιών πρακτικών διακυβέρνησης τον κ. Καμμένο επιδιώκουν την αποστασία».
Αναφερόμενος στον Προκόπη Παυλόπουλο και με αφορμή τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, τον οποίο κατηγόρησε για «μικροκομματικά παιχνίδια που υπερβαίνουν τον θεσμικό του ρόλο».
Διερωτήθηκε ρητορικά αν «η κυβέρνηση ήρθε σε αναζήτηση συναίνεσης ή σε αναζήτηση πλειοψηφίας;» και έδωσε την απάντηση: «Ο κουτσαβακισμός είναι πολύ κακός σύμβουλος».

Μπράβο πρόεδρε το βρήκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.