Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Γάμος στα 35.000 πόδια!!!

Η Nathaly Eiche θεώρησε ότι η ίδια και ο επί σειρά ετών σύντροφός της, Jurgen Bogner, πετούσαν από το σπίτι τους, στη Βιέννη προς στην Αθήνα για διακοπές.
Ωστόσο ο σύντροφός της είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του. 
Όταν κάθισαν στις θέσεις τους και μάλιστα δίπλα στην έξοδο κινδύνου των αυστριακών αερογραμμών, μια χορωδία άρχισε να τραγουδάει ένα τραγούδι του Bruno Mars που έλεγε ότι θέλει να την παντρευτεί! 


Στη συνέχεια, ο Jurgen έπεσε στα γόνατα, έβγαλε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με τους άλλους επιβάτες να παρακολουθούν ενθουσιασμένοι αλλά και χωρίς να μπορούν να το πιστέψουν.

Η Nathaly, το μοντέλο από την Εσθονία είπε αμέσως «ναι» αλλά τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί. Ο ίδιος είχε ένα κομψό νυφικό από γνωστό σχεδιαστή, μαζί με δύο δαχτυλίδια, μάρτυρες και όλα όσα απαιτούνταν για να γίνει επίσημα η τελετή.
Σύντομα η κοπέλα κατάλαβε ότι οι διακοπές τους στην Ελλάδα θα ήταν στην πραγματικότητα «ο μήνας του μέλιτος». Η νύφη άλλαξε μέσα στο αεροπλάνο, έβαλε το λευκό της φόρεμα και έπιασε τα μαλλιά της σε έναν ελαφρύ κότσο. Στη συνέχεια, με ένα μπουκέτο λουλούδια περπατούσε στο διάδρομο, ενώ ένας βιολιστής έπαιζε μουσική.

Η αεροπορική εταιρεία είχε βέβαια γνώση του τι θα συμβεί και είχε βοηθήσει ώστε να εκπληρώσει το σχέδιό του ο γαμπρός. Είχε μάλιστα φροντίσει να υπάρχει στο αεροπλάνο και γαμήλια τούρτα. Τη στιγμή μοιράστηκε μια blogger που ταξίδευε με το ίδιο αεροπλάνο και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Η ίδια έγραψε μάλιστα για το ξαφνικό, ευχάριστο γεγονός που συνέβη στην πτήση της λέγοντας ότι δεν μπορούσε ακόμη να το πιστέψει. Όλοι οι επιβάτες ήταν βέβαια ενθουσιασμένοι και ευχήθηκαν στο ζευγάρι τα καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.