Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

«Αλανιάρης» κρατούμενος "γέννησε" 18 αυγά!

Ούτε αλανιάρα κότα να ήταν ένας κρατούμενος των φυλακών Αλικαρνασσού.
 Ούτε ένα ούτε δύο αλλά…. 18 «μπαλάκια» με χασίς είχε κρύψει μέσα στο σώμα του ο 30χρονος Αιγύπτιος κρατούμενος των φυλακών Αλικαρνασσού, ο οποίος είχε μετατρέψει τον εαυτό του σε ανθρώπινη «καβάντζα».
Είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται μία τέτοια υπόθεση στις φυλακές Αλικαρνασσού δεδομένου ότι ο εν λόγω κρατούμενος ούτε μεταγόμενος ήταν αλλά ούτε και αδειούχος.

Δέχτηκε να χρησιμοποιήσει το σώμα του και ειδικότερα τα …απόκρυφα σημεία του ως μόνιμο χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών, τα οποία του είχαν εμπιστευθεί άλλοι για την ασφαλή φύλαξη τους. Έβαζε και έβγαζε τα «μπαλάκια» με τα ναρκωτικά ανάλογα με τις προσταγές και την ζήτηση.
Σε αυτήν την αυστηρώς «πριβέ» λύση κατέφυγαν κάποιοι, θέλοντας να αποφύγουν τους τακτικούς αλλά και αιφνιδιαστικούς ελέγχους που διενεργούνται στα κελιά και στους κοινόχρηστους χώρους της φυλακής.
Κάθε άλλο σημείο απόκρυψης ήταν παρακινδυνευμένο, όμως …εκεί δύσκολα θα πήγαινε το μυαλό κάποιου από την στιγμή μάλιστα που ο 30χρονος ήταν ήδη κρατούμενος εδώ και μήνες στην Αλικαρνασσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αιγύπτιος επέστρεψε χθες στην φυλακή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου είχε μεταφερθεί προκειμένου να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Όταν είδε τα σκούρα μετά το κλύσμα στο οποίο υποβλήθηκε, ο 30χρονος αφαίρεσε τις ειδικές συσκευασίες με τα ναρκωτικά από τον πρωκτό του και τις κατάπιε, πιστεύοντας (εσφαλμένα) ότι έτσι ίσως και να την γλίτωνε.

Ο ίδιος παρελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία και παραπέμφθηκε στην ανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.