Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η μισή Ελλάδα στον ψυχίατρο!!!

Η κρίση τρελαίνει τους Έλληνες!
Αύξηση-σοκ κατά 92% στις ψυχικές ασθένειες καταγράφουν οι γιατροί του Ευαγγελισμού τα τελευταία τρία χρόνια!
Γιατρός του νοσοκομείου αποκάλυψε ότι έχουν αυξηθεί κατά 118% οι ασθενείς που παρουσιάζουν αντιδραστική κατάθλιψη, γεγονός που ...
συνδέεται άμεσα με τις συνέπειες των μέτρων της Μέρκελ…
«Λαϊκό προσκύνημα» θυμίζουν οι εικόνες και στα τμήματα των επειγόντων περιστατικών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, όπου σε κάποιες εφημερίες σημειώνονται 50 εισαγωγές ασθενών!
«Κάποιοι βρίσκονται σε πραγματική εξαθλίωση και προσπαθούν να μπουν για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό» μας είπε εργαζόμενος. Η φτώχεια, η ανεργία και το αίσθημα της αδικίας, που υπάρχει διάχυτο πλέον στην κοινωνία, δημιουργούν ακραίες καταστάσεις.
Οι γιατροί λένε σε όλους τους τόνους ότι παρατηρείται δραματική αύξηση ασθενών με συμπτώματα κατάθλιψης, άγχους και πανικού.
Οι άνθρωποι που νοσούν ψυχικά δεν ανήκουν στο περιθώριο, ούτε μόνο στην τρίτη ηλικία, όπως συνέβαινε σε μεγάλο ποσοστό κατά τις περασμένες δεκαετίες.
Οι πτυχιούχοι περνούν δύσκολες ώρες!
Από τις έρευνες που έγιναν προέκυψε ότι οι ασθενείς που είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου αυξήθηκαν κατά 134%, ενώ κατά 165% αυξήθηκαν οι εργαζόμενοι που ζητούν ψυχιατρική υποστήριξη, βιώνοντας ένα κλίμα ανυπόφορης ανασφάλειας!
Επίσης, σημαντική διαπίστωση των ειδικών είναι ότι έχουν αυξηθεί κατά 45% οι συνταξιούχοι που αποκτούν ψυχικά νοσήματα, όπως επίσης έχουν αυξηθεί κατά 44% και οι 50άρηδες που βρίσκονται στο κρίσιμο προσυνταξιοδοτικό στάδιο και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ότι θα έχουν εργασία ως τα 65 για να βγάλουν επιτέλους σύνταξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.