Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ανέκδοτο: «Τελευταίο πακέτο επώδυνων μέτρων…»

Πολλές από τις περικοπές που περιλαμβάνονται στο πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. είναι δύσκολες, επώδυνες, πονάνε, αλλά είναι και αναπόφευκτες γιατί χωρίς αυτές η χώρα θα επέστρεψε στο σημείο μηδέν και θα έβγαινε από το ευρώ , τόνισε ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και υποστήριξε ότι πρόκειται για το «τελευταίο τέτοιο πακέτο περικοπών», καθώς όπως αναγνώρισε, δεν αντέχει άλλο η κοινωνία.
Περίπου σε δύο χρόνια, εκτίμησε ο Πρωθυπουργός, η Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είναι σήμερα.
Σε δύο χρόνια, αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχουν δυσμενείς εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο, η Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετική χώρα ...
Σήμερα στήνουμε τις βάσεις για να γίνει ανταγωνιστική ως οικονομία και ανεξάρτητη ως χώρα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς.
"Αντίπαλος μας", επανέλαβε για ακόμη μία φορά, είναι το λόμπι της δραχμής, αυτοί που ήθελαν να διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ και να τη θυσιάσουν ως Ιφιγένεια για να παραδειγματιστούν τα υπόλοιπα κράτη, τώρα πια όμως, σημείωσε, πλάι στο λόμπι της δραχμής που μέσα και έξω από τη Ελλάδα ποντάρει στην αποτυχία μας, δημιουργείται πια το λόμπι των δικών μας συμμάχων που ποντάρει στη επιτυχία μας …!!!
Μπράβο Αντώνη … μας έκανε να γελάσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.