Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

“Σοκ” στην τοπική κοινωνία του Πωγωνίου από την σύλληψη πρώην πολιτευτή και πρώην μεγαλοστελέχου του τοπικού ΠΑΣΟΚ

Συγκλονισμένη η μικρή κοινωνία της Δημοτικής Ενότητας Άνω Καλαμά του Δήμου Πωγωνίου από την σύλληψη πρώην πολιτευτή (με το ΛΑΟΣ)  και πρώην μεγαλοστελέχου του τοπικού ΠΑΣΟΚ λίγο μετά της 9 σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την αστυνομική επιχείρηση συντόνιζε ανώτερος αξιωματικός της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς από εκεί εντοπίστηκαν τα πρώτα «ίχνη» της συμμορίας που είχε ιδρύσει ο συλληφθής , ενώ πήραν μέρος και άλλες υπηρεσίες, όπως το ΣΔΟΕ, Συνοριοφύλακες ως και άνδρες των ΕΚΑΜ, καθώς γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη συμμορία ήταν αδίστακτη.
 
Το όλο σχέδιο των αρχών εκτυλίχθηκε με ταυτόχρονες εφόδους τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη οικία  του στον Παρακάλαμο, στον στάβλο του (όπου παλαιότερα φιλοξενούσε αγωνιστικό ίππο), στο γραφείο που χρησιμοποιούσε ως πολιτευτής στα Ιωάννινα, καθώς και σε ένα μαντρί στον δρόμο που οδηγεί στον Άνω Παρακάλαμο, όπου φαίνεται πως από εκεί υπήρξε το πρώτο ορμητήριο της συμμορίας. 
Το τέλος της δράσης της συγκεκριμένης συμμορίας και κυρίως του επικεφαλής πρώην ‘πολιτικού’ στελέχους ήρθε όταν και ο ίδιος πιάστηκε να μπαίνει σε κτηνοτροφικό στάβλο και να φορτώνει άγνωστο αριθμό από κουνέλια.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για την σύλληψη και ενός συνεργού-φίλου του την ώρα που αφαιρούσε κρεμμύδια από το κήπο γνωστού πρώην αντιδημάρχου.
Σε έρευνα παρουσία εισαγγελικού λειτουργού το σπίτι του, βρέθηκαν δύο αντίγραφα μνημονίων, ένας τσελεμεντές, δύο εγχειρίδια του «καλού σοσια-ληστή» , ένα στικάκι με διάφορες λίστες, φωτογραφίες του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου,  Γεωργίου Παπαδόπουλου, του Γιώργου Καρατζαφέρη και της Μέρκελ.
Αργά το απόγευμα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Τα στοιχεία που έχουν κατασχεθεί είναι ικανά να τους οδηγήσουν σήμερα 1η Απριλίου ενώπιον του εισαγγελέα που θα τους απαγγείλει κατηγορίες.
Και του χρόνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.