Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

"Σεισμός" για το τρίγωνο της αμαρτίας

Σάλο έχει προκαλέσει η πρωτοφανής "ροζ" ιστορία με τον παπά, τον δήμαρχο και τη γυναίκα του, που αποκάλυψε η εφημερίδα "Εspresso".
O λόγος για την ερωτική περιπέτεια της άτακτης γυναίκας του 62χρονου δημάρχου και του ιερέα που έγιναν τσακωτοί στα πράσα από την παπαδιά, η οποία ανέλαβε τον ρόλο του ντεντέκτιβ και κατάφερε να ξεσκεπάσει την παράνομη σχέση που μέχρι πρόσφατα παρέμενε εφτασφράγιστο μυστικό.
Πανέμορφη, γοητευτική, ξανθιά και με ενεργή δράση σε αρκετούς φορείς και συλλόγους της τοπικής κοινωνίας, η άτακτη δημαρχίνα, που είναι αρκετά νεότερη από τον σύζυγό της, είχε την ευκαιρία να ξεκλέβει χρόνο για να βλέπει κρυφά τον ρασοφόρο εραστή της, αφού ο 62χρονος άντρας της ήταν συνεχώς απασχολημένος με επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν είχε καταλάβει τι παιζόταν πίσω από την πλάτη του.


Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με την παπαδιά.
"Μυρίστηκε" το ερωτικό παραστράτημα του συζύγου της και εγκατέστησε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο υπόγειο του σπιτιού της προκειμένου να αποκαλύψει από πρώτο χέρι τις "ροζ" συναντήσεις του παράνομου ζευγαριού.
Πράγματι, η ιδέα της παπαδιάς δεν άργησε να φέρει καρπούς, αφού η κάμερα που κατέγραφε τα πάντα στο υπόγειο αποτύπωσε με πλήρη ευκρίνεια μία από τις μυστικές φλογερές συναντήσεις του ιερέα συζύγου της και της γυναίκας του δημάρχου, που μάλιστα είναι μητέρα δύο παιδιών. Όπως ήταν φυσικό, το καυτό νέο κυκλοφόρησε γρήγορα στην τοπική κοινωνία και έγινε θέμα συζήτησης στα στέκια του τουριστικού θερέτρου, με αποτέλεσμα η ιστορία να γίνει ακόμη και ανέκδοτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.