Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Θα φέρουν τα πάνω-κάτω ή θα καούν στο ζέσταμα;

Ο χρόνος για τις επικείμενες εκλογές πλησιάζει και είναι φυσικό οι υποψήφιοι δήμαρχοι να εντείνουν την κινητικότητα τους αναζητώντας νέα άτομα για να στελεχώσουν στους συνδυασμούς τους.
Είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη φάση, που όσο αφορά το Πωγώνι γίνεται ακόμη δυσκολότερη αν αναλογιστεί κανείς τα πολλά χωριά που αποτελούν το δήμο και τους ελάχιστους μόνιμους κατοίκους που αυτά έχουν.
Ακόμη είναι νωρίς να γνωρίζουμε πόσοι από τους ενδυνάμη υποψηφίους δημάρχους θα μπορέσει να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο με σοβαρούς και δυναμικούς υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.


Πιστεύω σε μερικούς να έχει γίνει μάθημα τα λάθη της προηγούμενης φοράς που συμπεριέλαβαν στα ψηφοδέλτιά τους «και την κουτσή Μαρία» (αδέλφια, ξαδέλφια, συμπέθερους και υπερήλικες-υποψήφια ηλικίας +80!!!-.
Ακόμη δημοσιεύματα σε φιλικά-αδελφικά blog κακό κάνουν στους υποψηφίους δημάρχους και συγχρόνως μειώνουν την νοημοσύνη των δημοτών.
«… Δεν προκαλεί ανούσιες κόντρες επικοινωνιακού χαρακτήρα αλλά παρεμβαίνει με εμπεριστατωμένη και εποικοδομητική κριτική. Κινείται αθόρυβα αλλά ουσιαστικά και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν, ότι σε έξι μήνες από τώρα θα φέρει τα πάνω-κάτω στο Πωγώνι. Μην πάει το μυαλό σας στις εκλογές!
 Η επόμενη μέρα είναι αυτή που απασχολεί από σήμερα κιόλας τον Γιάννη ...... και αυτή θεωρεί από τώρα ως αντίπαλο στις 18 ή 25 Μαΐου».
Μήπως κάποιοι βιάζονται;

Άσε πρώτα να φτάσουμε ως τις εκλογές, να γίνουν και μετά φέρνουν τα πάνω κάτω… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.