Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

“Άνθρακας” ο θησαυρός; … κάτω από την βάση οι «πρώτες» επιλογές στον Άνω Καλαμά!

Διαρροές επί διαρροών … για "ονόματα" έκπληξη, για "μεταγραφές" που θα προκαλέσουν "σεισμό" και πολλά "κούφια" μεγάλα λόγια … ακούγαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.
Τελικά από το «στρατόπεδο»  του Γιάννη δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω δελτίου τύπου (παλιά του αδυναμία αυτή) η λίστα με τα τριάντα πρώτα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (επιφυλάσσομαι γιατί μπορεί να κάνω και λάθος … ίσως μερικοί από αυτούς με δυσκολία μπορούν να ανταπεξέρθουν στα καθήκοντα  Συμβούλων σε μικρές Τοπικές Κοινότητες) για το Δήμο Πωγωνίου.
-Διακρίνω μια ανανέωση προσώπων που ξεπερνά το 50%!
-Το όνομα «βόμβα» δεν μπόρεσα να το ξεχωρίσω (δεν έχω μαζί και τα γυαλιά μου).

-Έχουμε κάποιες αναβαθμίσεις  υποψηφίων από  Τοπικές Κοινότητες.
-Έχουμε και οικογενειακές αλλαγές (ξαδέλφια).
-Διαβάζοντας τα πέντε (πρώτα) ονόματα για την Δημοτική Ενότητα Άνω Καλαμά και συγκρίνοντας με τους υποψηφίους της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης ένιωσα … ένα κενό, μια παγωνιά, μια σκοτοδίνη.
Δεν μπορώ να ξέρω από τώρα πόσοι θα είναι οι συνδυασμοί στο Πωγώνι, (… δεν είναι ώρα να το αναφέρω) αλλά Γιάννη μου θα με συγχωρέσεις σε βλέπω τρίτο και καταϊδρωμένο  στον Άνω Καλαμά!
Θα μου πεις ότι τα ωραιότερα έρχονται!
Θα περιμένω… (να ξέρεις η πρώτη εικόνα είναι αυτή που μένει).
Εδώ για να σώσεις την παρτίδα να εύχεσαι ... κάποιοι άλλοι συνυποψήφιοι να μην μπορέσουν να συμπληρώσουν … μπας και τους βάλεις στο μαντρί.


Αλλιώς …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.