Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ζητάει ψήφους και τάζει ... επιμήκυνση μορίου!!!

Μια ανάρτηση με τα επιτεύγματα της επιστήμης του, καθώς πρόκειται για σοβαρότατο επιστήμονα και γιατρό, πρώην πρόεδρος νομαρχιακού συμβουλίου και αντιδήμαρχος Λάρισας, τον έκανε ... περιζήτητο.
Ο λόγος για τον Μάριο …., χειρουργός ουρολόγος, ο οποίος στις προηγούμενες εθνικές εκλογές είχε γίνει γνωστός ως «ο υποψήφιος που υπόσχεται επιμήκυνση πέους», αφού είχε αναρτήσει βίντεο στη σελίδα του με την 1η ανδρολογική πλαστική επιμήκυνση ανδρικού μορίου στην Ελλάδα!

Επειδή το όνομά του ακούγεται και πάλι στην Λάρισα έχουν σπεύσει όλοι οι υποψήφιοι όχι μόνο να τον προσεγγίσουν αλλά και πολλοί παίρνουν την πρωτοβουλία να διαρρέουν στο παρασκήνιο και το όνομα του γιατρού ως υποψήφιο στο συνδυασμό τους για να κερδίσουν φυσικά τις εντυπώσεις.
Φαίνεται πάντως ότι πιάνει και ότι ο κ. Μάριος ... έχει ... ζήτηση στη Λάρισα ... (ύποπτο αυτό...) γιατί ήδη στην πόλη γίνεται χαμός!
Πάντως καλό είναι ξεκαθαριστεί ότι οι «ανάγκες» που θα κληθεί να καλύψει ο κ. Μάριος ... στην Αυτοδιοίκηση δεν θα έχουν σχέση με την επιστήμη του και τα επιτεύγματα της πρώτης επιμήκυνσης πέους στην Ελλάδα...

Τι άλλο θα ακούσουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.