Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Στα ύψη οι "δημοπρασίες" στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφημιστικά του κόμματος και ντοκουμέντα σε τιμή ευκαιρίας
Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται εκτός αγορών, αλλά ο «ΣΥΡΙΖΑ» βρίσκεται σίγουρα εντός και μάλιστα χτυπώντας ευκαιριακές τιμές και σημειώνοντας μεγάλες πωλήσεις.
Τον τελευταίο καιρό εύκολα μπορεί να εντοπίσει κανείς, πορτραίτο του Αλέξη μόνο με 7 ευρώ, «τσελεμεντέδες του καλού ριζοσπαστικού αριστερού» μόνο με 14 ευρώ, είκοσι αντιφασιστικά αυτοκόλλητα Σύριζα - Ποδέμος σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μόνο με 5 ευρώ, μπλουζάκια με στάμπα το πρόσωπο του «ροκ σταρ αντισυμβατικού Γιάνη» σε όλα τα μεγέθη και σε χρώμα λευκό ή μαύρο μόνο με 10 ευρώ και πολλά πολλά άλλα.


Μια απλή αναζήτηση στα διαδικτυακά δημοπρατικά παζάρια με τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ και στην οθόνη φιγουράρουν σε τιμή ευκαιρίας «η τύχη της χώρας» και η «νέα λαϊκή ριζοσπαστική εντολή», μεταμορφωμένη σε πόστερ, μαξιλάρια, κούπες, πιάτα, mousepads, αναμνηστικά μαγνητάκια, αυτοκόλλητα, εγχειρίδια για απόκτηση ριζοσπαστικής ιδεολογίας με δέκα απλές κινήσεις και όλα αυτά σε τιμή ευκαιρίας. Μπορεί λοιπόν η Ελλάδα να μην πωλείται, όπως έλεγε προεκλογικά ο πρωθυπουργός, αλλά στα σύγχρονα δημοπρατήρια, όπως το E-bay, και στα ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού, ό,τι φέρει το όνομα του δημοφιλούς κόμματος που έχει «αναστατώσει» την Ευρώπη, πωλούνται μέχρι να πεις... διαπραγμάτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.