Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Κάλυψαν τις λακκούβες με ... μαξιλάρια!

H λάσπη που υπήρχε στον δρόμο είχε γεμίσει τη λακκούβα, με αποτέλεσμα, κάθε φορά που περνούσε κάποιο όχημα από εκεί, να πετάγεται στους περαστικούς, αλλά και στις τζαμαρίες των καταστημάτων.
Η άσχημη κατάσταση του οδοστρώματος στην περιοχή της Αρκαδίας είναι γνωστή σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς.
Οι μεγάλες λακκούβες δεν είναι γνώρισμα μόνο του επαρχιακού δικτύου, αλλά τις συναντάμε και στο κέντρο της πόλης. 

Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr οι αγανακτισμένοι περίοικοι στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου πήραν, όπως μας είπαν χαρακτηριστικά, ένα «μαξιλάρι» από το βουνό των απορριμμάτων στη γωνία και το εναπόθεσαν στην τεραστία λακκούβα η οποία βρίσκεται σε σημείο του δρόμου που δεν είναι δυνατόν να το αποφύγουν οι διερχόμενοι οδηγοί.
Όπως μας είπαν οι επιχειρηματίες που βρίσκονται στην Ελευθερίου Βενιζέλου, η λάσπη που υπήρχε στον δρόμο είχε γεμίσει τη λακκούβα, με αποτέλεσμα, κάθε φορά που περνούσε κάποιο όχημα από εκεί, να πετάγεται στους περαστικούς, αλλά και στις τζαμαρίες των καταστημάτων.

Επιχειρηματίες της περιοχής, «συμπονώντας» τους πεζούς οι οποίοι έμπαιναν στο καταστήματά τους και ζητούσαν χαρτί για να καθαρίσουν λίγο τη λάσπη από τα ρούχα τους, προχώρησαν σε αυτή την πράξη, η οποία σίγουρα έχει γλιτώσει πολλούς περαστικούς αλλά και οδηγούς οι οποίοι γλιτώνουν την λακκούβα και δεν τραυματίζουν το λάστιχο και τη ζάντα τους. Είναι απαράδεκτο να μπαλώνονται οι λακκούβες με σκουπίδια στην Τρίπολη του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.