Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Τι σκέφτηκε ο «άνθρωπος» για να μην του κλείνουν το γκαράζ!

Έναν... ιδιαίτερο τρόπο υιοθέτησε ένας άνδρας στην Τρίπολη προκειμένου να αποτρέψει τους διερχόμενους οδηγούς να παρκάρουν μπροστά στην είσοδο του γκαράζ του.
Ο ιδιοκτήτης του γκαράζ έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με σταθμευμένα οχήματα μπροστά στην είσοδο του γκαράζ του και έτσι αποφάσισε να ετοιμάσει μία παγίδα για τον ανυποψίαστο οδηγό ο οποίος θα θελήσει να σταθμεύσει παράνομα το όχημά του.


Ο ιδιοκτήτης του γκαράζ έχει τοποθετήσει έμπροσθέν του ένα αυτοσχέδιο εμπόδιο, μια κατασκευή από ξύλο, στο οποίο έχει δέσει μια πετονιά.  Η πετονιά, όπως είναι γνωστό, είναι τόσο λεπτή που γίνεται δύσκολα αντιληπτή. Αυτή η πετονιά συνδέεται με μια ξύλινη σανίδα η οποία προεξέχει από το μπαλκόνι. Τώρα, πάνω στη σανίδα, υπάρχει ένα δοχείο το οποίο εμπεριέχει πιθανότατα χρώμα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, ο ιδιοκτήτης του γκαράζ έχει καταστρώσει αυτό το σχέδιο, έτσι όταν κάποιος οδηγός αυτοκινήτου πάει να μετακινήσει το εμπόδιο για να σταθμεύσει το όχημά του, να «φάει» στο κεφάλι τον κουβά με το χρώμα. Ο εφευρέτης αυτού του εγχειρήματος δείχνει να έχει χιούμορ, αλλά δυστυχώς η «παγίδα» αυτή μπορεί να τραυματίσει κάποιον περαστικό ή οποιονδήποτε προσπαθήσει να μετακινήσει το ξύλινο αυτοσχέδιο εμπόδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.