Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Ο ΕΝΦΙΑ γκρεμίζει κυβερνήσεις …


Ο ΕΝΦΙΑ έχει φάει μέχρι τώρα δυο κυβερνήσεις και πάει να φάει (όπως όλα δείχνουν) και τρίτη.
Το γνωστό «χαράτσι» γκρέμισε την δημοφιλία της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν το ΠΑΣΟΚ δεν κατάλαβε ότι δεν μπορείς στην Ελλάδα της κρίσης, να επιβάλεις στον ιδιοκτήτη, να πληρώνει ενοίκιο για το ακίνητο που κατέχει.
Μετά ήρθε η σειρά του Σαμαρά που  το έκανε ΕΝΦΙΑ για να μην ομολογήσει, ότι διατηρεί τον φόρο που υποσχόταν ότι θα καταργήσει και κατέρρευσε και η δική του δημοτικότητα.
Σήμερα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πραγματικά, τερμάτισε την πίστα...

Υποσχέθηκε ότι θα τον καταργήσει. Και την πρώτη χρονιά της διακυβέρνησής του, όχι απλώς τον διατήρησε, αλλά τον αύξησε κιόλας, μειώνοντας ταυτόχρονα τις δόσεις από εφτά σε πέντε.
Τη δεύτερη χρονιά, ομολόγησε ότι όχι μόνο θα τον διατηρήσει κι άλλο, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να τον καταργήσει τουλάχιστον ως το 2033!!
Αλλά για να μας γλυκάνει, μας υποσχέθηκε ότι το 2016 θα επιταχύνει την εκκαθάρισή του φόρου ακινήτων για να τον πληρώσουμε σε πολλές, μικρότερες δόσεις, οπωσδήποτε περισσότερες από πέντε.

Να το θυμηθούν λοιπόν στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα και για αυτούς και ο  ΕΝΦΙΑ των τεσσάρων ή των πέντε ή των έξι δόσεων, θα γίνει και το δικό τους Βατερλώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.