Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η Μαντάμ Σούλα και ο "Βουκεφάλας" πρωτοσέλιδο στους New York Times

Βασικό θέμα στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας New York Times είναι ήταν την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου το ρεπορτάζ  για την οικονομική ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας «Βουκεφάλας» στη Λάρισα από τη μαντάμ Σούλα ...
Το ρεπορτάζ εμπλουτίζεται και από ένα βίντεο όπου η κυρία Σούλα εξηγεί την εμπλοκή της στην υπόθεση. «Ο γιος ενός φίλου μου, που είναι τερματοφύλακας στην ομάδα μου είπε ότι δεν έχουν λεφτά» εξηγεί και προσθέτει ότι του απάντησε «Μη στεναχωριέσαι, είπα, θα τα κάνω εγώ [τα έξοδα]».
 «Η μαντάμ Σούλα, μία πρώην πόρνη και τώρα, στα 67 της χρόνια, ιδιοκτήτης δύο πολυτελών οίκων ανοχής στη Λάρισα, αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τον «Βουκεφάλα», μια μικρή ερασιτεχνική ομάδα, η οποία όπως πολλές ομάδες στην Ελλάδα, αντιμετώπιζε προβλήματα στην συγκέντρωση μετρητών για να αγοράσουν φόρμες και να πληρώσουν την ενοικίαση γηπέδων» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.
 Εκτενής αναφορά γίνεται επίσης στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η χορηγία της μαντάμ Σούλας, καθώς και στην αντίδραση της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης που δήλωσε ότι δεν θα ανεχτεί διαφημιστική προβολή των οίκων ανοχής της κυρίας Σούλας στις φανέλες των παικτών του «Βουκεφάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.