Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Το σημερινό ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκε σε πολιτικό master chef, όπου μαγειρεύονται τα πάντα

Με καταγγελίες για τις διαδικασίες, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για το Συνέδριο.
«Αντί για γιορτή της δημοκρατικής διαδικασίας η σημερινή ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκε σε γιορτή της παραποίησης και του πολιτικού master chef, όπου μαγειρεύονται τα πάντα» αναφέρει σε ανακοίνωση-καταγγελία η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου και προειδοποιεί: «Θα αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για ότι ακολουθήσει».
«Είναι πρωτοφανής η έκταση και το μέγεθος των παρεμβάσεων και των αλλοιώσεων και αποτελούν ύβρη για την ιστορία του κινήματος.
Φυτευτοί υποψήφιοι ανάλογα με τις ανάγκες, άνθρωποι που κατοικούν αλλού και εμφανίζονται υποψήφιοι σε άλλους νομούς, υποψηφιότητες του ιδίου ατόμου αλλού για τη Νεολαία και αλλού για το Συνέδριο κ.ο.κ.
Μέχρι αργά χθες το βράδυ, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας, δεν υπάρχουν πιστοποιημένα ψηφοδέλτια σε πολλές περιοχές γιατί δεν βγαίνει το μαγείρεμα!
Δεν υπάρχουν πιστοποιημένα ψηφοδέλτια ούτε για τη Νεολαία, το Συνέδριο της οποίας ξεκινά πιο νωρίς από εκείνο του κόμματος!
Φαίνεται ότι και εδώ δεν βγαίνουν τα κουκιά» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας.
Καλό μαγείρεμα ... συγγνώμη συνέδριο σύντροφοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.