Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δυσφορία για τους “δημοσκόπους” της διαπλοκής!

Μόδα το τελευταίο διάστημα, τα βραδινά δελτία ειδήσεων να παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις που αφορούν τα ποσοστά των κομμάτων σε σχέση με τις Αυτοδιοικητικές, αλλά και τις Ευρωεκλογές του Μαΐου.
Χαρακτηριστικό και αξιοπερίεργο είναι ότι στα Mega-λα μνημονιακά κανάλια εκτός από τον ζήλο των γνωστών δημοσιογράφων (οι οποίοι έχουν απολέσει πια και το τελευταίο φύλλο συκής ως προς τον προπαγανδιστικό τους ρόλο) αυτές οι δημοσκοπήσεις φέρουν σε απόσταση αναπνοής την ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν συνάδει με μετρήσεις άλλων μικρότερων καναλιών, αλλά και μετρήσεις του διαδικτύου, όπου η διαφορά των δύο κομμάτων είναι πολύ μεγαλύτερη υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Οι γνωστοί Mega-λοι δημοσιογράφοι σε συνεργασία με μια μερίδα δημοσκόπων προσπαθεί για άλλη μία φορά να μας ξεγελάσει και να μας χειραγώγηση προς όφελος της μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Η αγωνία τους δε για τον διαφαινόμενο πολιτικό τους αφανισμό τους έχει καταστήσει γελοίους και για αυτό βλέπουμε το "Ποτάμι" (του Σταύρου, του περιπλανώμενου ταξιδευτή με το σακίδιο) αλλά και την "Ελιά" να μας λένε πως έχουν διψήφια ποσοστά!!!
Κρατάνε και πισινή λέγοντας μας ότι στις μετρήσεις τους σε ένα ποσοστό 30% με 40%!!! των ερωτηθέντων η ψήφος είναι αδιευκρίνιστη! 
.......
Η αντίδραση της Ελληνικής κοινωνίας σε όλα αυτά τα κατευθυνόμενα αίσχη, κρύβει μεγάλη οργή και θυμό και θα εκφραστεί στις επερχόμενες κάλπες με τέτοιο τρόπο που θα κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους, και κάποιους άλλους να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.