Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ο Μητροπολίτης Άρτης πήγε γήπεδο και … σκόραρε!

Σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και σκόραρε για καλό σκοπό!
Ο αγώνας εντάσσεται στην προσπάθεια εθελοντισμού που ξεκίνησαν ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας και ο Σύλλογος Τριτέκνων Άρτας με την ονομασία «ΠΑΙΖΟΥΜΕ & ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ».


Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Μητρόπολης Άρτης.
Η διάθεση θα γίνει μέσω της Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης και της «Εταιρείας Εθελοντισμού Αρτινών Γυναικών».
Στο πλαίσιο αυτό το μεσημέρι της Κυριακής 24  Ιανουαρίου 2016, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άρτας (κλειστό γυμναστήριο), πραγματοποιήθηκε αγώνας μπάσκετ μεταξύ των «Φίλων του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας» και των «Φίλων των Τριτέκνων Άρτας» με την οργανωτική βοήθεια του Αθλητικού Ομίλου «Βυζαντινός Άρτας» (Β.Α.Ο. Άρτας).
 Με τα χρήματα αυτά θα αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ όσοι προσήλθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, δεν πλήρωσαν εισιτήριο αλλά έφεραν τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.